Mukit & Lasit

(117 tuotetta)

Kuksa on klassinen elementti ulkoilma-aktiviteeteissa, käytännöllinen muki tai tarjoiluvati, joka on helppo pakata mukaan ja josta on helppo juoda tai syödä. Muinaisruotsiksi se oli kausa, tänä päivänä kåsa, mutta joissain murteissa myös kausa tai kosa. Suomeksi se on kuksa. Saamelaiset ovat käyttäneet kuksaa vuosisatoja muun muassa kauhana. Taru kertoo, että Kustaa Vaasa haki kaksi kuksaa aarrekammiostaan ja antoi ne lahjaksi Venäjän suurruhtinaalle. Kuksa on toisin sanoen osa ruotsalaista kulttuuriperintöä ja suurenmoinen esine.

Mukit ja kuksat

Outnorthille olemme koonneet erimallisia kuksia ja mukeja, erinomaisia mukaan otettaviksi ulkoilmaseikkailuihin. Löydät täältä kuksia ja mukeja tuotemerkeiltä kuten Kuplika, Wildo ja Primus. Meillä on useita klassisia kuksamalleja puusta. Jos haluat 100-prosenttisen puisen kuksan, käy katsomassa Otherin valmistama Kåsa Snobbig, johon mahtuu 10 senttilitraa juomaa ja se on tehty kiinalaisesta koivusta. Toisena vaihtoehtona on Kuplikan valmistama 21Cup. Se on klassinen kuksa, johon on käytetty 50 % puukuitua ja 50 % muovia. Tästä materiaalisekoituksesta johtuen kuksa on kestävä ja helppo puhdistaa. Valikoimissamme on myös tietenkin muovisia erivärisiä ja -mallisia kuksia.

Jos suosit klassista mukia ennemmin kuin kuksaa, voit valita sen tuotemerkeiltä Primus, Relags tai Handpresso. Löydät useita erilaisia mukeja erilaisesta materiaalista, erivärisinä ja -muotoisina. Valitse itsellesi parhaiten sopiva!

Nauti lämpimästä juomasta ulkona

Nauti lämpimästä juomasta lempipaikassasi, ehkäpä kalliolla saaristossa auringon laskiessa. Me teemme mahdolliseksi sen, että voit siemailla suosikkijuomaasi missä haluat ilman mitään rajoituksia.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!