Ruokatermokset

(16 tuotetta)

Kun lähdet päiväretkelle, on erinomaista ottaa mukaan lämmintä ruokaa ruokatermoksessa. Herkullinen liha- tai vihanneskeitto tai muutama nakkisämpylä ovat mainiota retkiruokaa, joka säilyy hyvin lämpimänä termoksessa. Ruokatermos ei eroa paljonkaan tavallisesta termoksesta, vain lähinnä koossa on eroa. Siinä on suuri täyttöaukko, jonka vuoksi siitä on helppo syödä. Valitset itse, haluatko termoksen pitävän ruoan lämpimänä vai kylmänä, sillä se toimii yhtä hyvin molemmissa tarkoituksissa.


Oleskeletko pitkään ulkona?

Mikään ei ole ikävämpää kuin joutua keskeyttämään seikkailu sen vuoksi, että täytyy mennä sisälle syömään. Ruokatermoksesta voit syödä lämmintä ja ravitsevaa ruokaa missä tahansa oletkin ja voit olla ulkona koko päivän. Mikään ei lämmitä paremmin kuin lämmin keitto kylmänä ja sumuisena päivänä vesillä. Ja jos täytät ruokatermoksen nakeilla tai nuudeleilla, teet varmasti vaikutuksen lapsiin.

Luotettava suosikki lämpimälle tai kylmälle ruoalle on Classic Vacuum Food Jar Stanleylta, johon mahtuu 0,7 litraa. Tämä termos pitää ruoan lämpimänä tai kylmänä jopa 15 tuntia. Suuresta täyttöaukosta on helppo syödä ja eristetty kansi takaa sinulle, että ruoan lämpötila pysyy oikeana.


Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto sen mukaan, millaista ruokaa haluat ottaa mukaan retkillesi luontoon. Me Outnorthilla toivotamme sinulle hyvää ruokahalua!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!