Retkiruoat

(188 tuotetta)

Kun lähdet pitkälle seikkailulle, on tärkeää, että kantamus on mahdollisimman tiivis ja kevyt. Monet seikkailijat asettavat materiaaliset varusteet etusijalle, mutta unohtavat sen tärkeimmän tekijän, joka vaikuttaa jaksamiseen, havainnointiin ja nauttimiseen - ruoan.

Suosittelemme, että mietit tarkkaan mukaan otettavan ruokalistan jo ennen kuin lähdet tunturiin, sillä fyysiset aktiviteetit kuluttavat paljon energiaa. Jos olet tankannut kehosi väärin tai liian vähällä energialla, se voi johtaa huimaukseen, kramppeihin ja pahoinvointiin. Jos rasitat itseäsi fyysisesti tyhjällä vatsalla, teet ehkä vääriä päätöksiä, mikä voi vaarantaa oman ja ryhmäsi turvallisuuden. Outnorthilta löydät tarkkaan mietityn valikoiman ravitsevaa ja hyvää ruokaa ulkoiluun - helppoa mukaan otettavaksi ja valmistettavaksi tunturissa.

Pakastekuivattua tai valmista pussiruokaa

Täältä löydät pakastekuivattua ruokaa, jolla on suuri energiasisältö. Valitse esimerkiksi Travellunch, Trek´N Eat, Blå Band tai jokin muu. Pakasteruoka valmistetaan helposti keitettyyn veteen ja niitä on saatavana useita eri makuja.

Valmis retkiruoka on erinomainen vaihtoehto, kun haluat vaihtelua pakastekuivattuihin ruokiin. Valmis retkiruoka on pakattu laminoituihin pusseihin ja valmistetaan samalla tavalla kuin pakastekuivattu ruoka, keitettyyn veteen. Jos olet hätätilanteessa tai et voi tehdä tulta, ruoan voi yhtä hyvin syödä kylmänä.

Ruokaa liikkeellä ollessa

Emme voi kuvitellakaan suurempaa vapauden tunnetta, kuin syödä ulkona luonnossa. Seikkailusta riippumatta on ulkona syöty ruoka eri muodoissaan erinomaista täyttämään vatsan ja tuottamaan oikeanlaista energiaa. Syö ruokasi missä ja milloin haluat - älä anna minkään pysäyttää elämäsi seikkailua!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!