Monipolttoaine- ja spriikeittimet

(6 tuotetta)

Paras vaihtoehto ulkona keittämiseen talvella on multifuel-/monipolttoainekeitin. Kun sinulla on hyvä ulkoilmakeitin, voit suurella todennäköisyydellä syödä ravitsevan aterian tunturissa lumesta ja kylmästä piittaamatta. Jos käyt usein seikkailuilla talviaikaan suosittelemme sinua käyttämään polttoaineena keittimessä bensiiniä ja polttoöljyä. Jos käytät keitintä kesäaikaan, niin propaanin ja butaanin sekoitus toimii erinomaisesti. Kätevää monipolttoainekeittimissä on, että voit valita millaista polttoainetta käytät kaudesta riippuen.

Vältä hankalat tilanteet

Avain maukkaan aterian valmistamiseen tunturissa on ulkoilmakeittimen käsittelyssä. Opettele käyttämään keitintäsi. Väärin käsiteltynä voi ulkoilmakeitin helposti aiheuttaa onnettomuuden, mistä voi olla kohtalokkaita seurauksia kylmällä talviretkellä. Vihjeenä sinulle, miten opit tuntemaan keittimesi, on harjoittelu - ota keittimesi mukaan lyhyemmille retkille, keitä spagettia tai kahvia - harjoitus tekee mestarin! Outnorthilta löydät multifuel-/monipolttoainekeittimiä Primukselta, Optimukselta ja MSR:ltä.

Valitse oikea ulkokeitin itsellesi

Mieti minkä tyyppisiin seikkailuihin tarvitset keitintäsi ja valitse sitten sopiva malli. Valikoimasta löydät erityyppisiä keittimiä riippuen siitä, millainen polttoainemenetelmä sinulle sopii. Täältä löydät vähän kehittyneempiä ja suurempia keittimiä, mutta myös pienempiä ja yksinkertaisempia malleja. Jos haluat grillata hiilillä ja puulla, voit valita Outwell´s Cervon Grill & Fire Pit -mallin. Kokoontaittuvan grillin voi erinomaisesti ottaa mukaan metsään. Muista aina asettaa keitin tasaiselle alustalle ettei kattila kaadu ja vie kaikki syttyvät materiaalit kauas, kuten esimerkiksi untuvatakit ja makuupussit.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!