Retkikeittimet

(223 tuotetta)

Outnorthilla on laaja valikoima erilaisia retkikeittimiä ja voi olla vaikeaa tietää, mikä valita. Kannattaa selvittää muutamia asioita ennen kuin valitset keittimen, esimerkiksi millaisiin paikkoihin useimmiten matkustat tai minkä tyyppisille retkille tarvitset keittimen. On myös hyvä miettiä, mikä polttoaine toimii parhaiten ja kuinka kevyt tai kompakti keittimen tulisi olla. Kun tiedät vastaukset näihin kysymyksiin, on sinulla jo hyvä idea siitä, millainen retkikeitin sinun kannattaa hankkia.

Valitse oikea retkikeitin

Täältä löydät erimallisia ja -kokoisia retkikeittimiä muun muassa Primukselta, Optimukselta, Trangialta ja MSR:ltä. Jotkin vievät enemmän tilaa pakkauksessa kuin toiset. Tuotevalikoimissamme on myös sytyttimiä ja sellaisia retkikeittimiä, joita ei lämmitetä nestemäisellä polttoaineella tai kaasulla vaan puilla ja risuilla.

Jos tarvitset retkikeittimen talvikäyttöä varten, suosittelemme sinua valitsemaan bensiinillä tai polttoöljyllä toimivan retkikeittimen. Se toimii säästä ja tuulesta riippumatta. Jos aikomuksenasi on ostaa keitin, joka toimii vuodenajasta riippumatta, on monipolttoainekeitin paras vaihtoehto. Tärkeää on myös miettiä, minkä tyyppistä ruokaa aiot valmistaa ja valita odotuksiasi ja vaatimuksiasi vastaava keitin.

Valmista ruokaa missä haluat

Retkikeittimellä voit valmistaa ruokaa missä ja milloin haluat, mikä antaa sinulle valtavan vapauden tunteen. On tärkeää opetella käyttämään retkikeitintäsi tutustumalla sen toimintaan ennen kuin lähdet seikkailullesi. Hyvin kylmällä ilmalla voi olla katastrofaalista, jos keitin ei ala toimia.

Retkikeittimen huolto

On tärkeää, että huolehdit keittimestäsi hyvin, ja puhdistat ja säilytät sitä oikein. On ensisijaisen tärkeää, että teet kaikkesi pitääksesi retkikeittimesi puhtaana. Joskus se on vaikeaa, kun olet vaelluksella, eikä sinulla ole paljoa vettä käytettävissä, mutta yritä kuitenkin vähintään pyyhkiä ruoan tähteet ja rasva pois heti, kun voit. Jos ruokaa joutuu polttimoon, puhdista se heti, kun keitin jäähtyy. Ellei toisin mainita, voi retkikeittimen puhdistaa lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Kuivaa keittimesi, niin se ei ruostu.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!