Muurinpohjapannut

(49 tuotetta)

Laita hyvää ruokaa ulkona ystävien ja perheen kanssa muurinpohjapannulla. Valitse erikokoisista sopiva riippuen valmistamasi ruoan määrästä. Muurinpohjapannussa voit valmistaa juhlaruokaa rannalla, puutarhassa tai saaristossa. Kutsu koko perhe laittamaan jotain oikein herkullista. Miksipä ei vaikka paellaa tai pataruokaa? Muurinpohjapannulla ruokaa laittaessasi sinulla on valtavat mahdollisuudet. Outnorthilta löydät esimerkiksi suomalaisen Muurikan valmistamia muurinpohjapannuja.

Oikea muurinpohjapannu sinulle

Kun mietit, mikä muurinpohjapannu sopii parhaiten omiin tarpeisiisi, sinun kannattaa arvioida, missä aiot sitä käyttää ja monelleko henkilölle laitat ruokaa. Outnorthilta löydät erikokoisia ja -mallisia muurinpohjapannuja. Meillä on myös paistinpannuja, patoja ja wokkipannuja paellan valmistamiseen. Valikoimassa on kaasupoltin, joka voi seisoa jaloillaan tai jota voi käyttää polttimena pöydällä. Jos laitat ruokaa isolle porukalle, on Muurikan 100 senttimetrinen setti hieno vaihtoehto. Muurinpohjapannuihin kuuluu tuulensuoja, sivupöytä, kaasupoltin ja suojapeitto.

Hoito-ohjeet

Oikealla huollolla kestää muurinpohjapannusi koko elämän. Ennen kuin käytät uutta pannuasi, pese se lämpimällä vedellä. Lämmitä sitä sitten, kunnes vesi on kuivunut ja voitele se rasvalla/öljyllä. Kun lopetat ruoanlaiton, kaada pannulle tilkka vettä - lämmitä se ja puhdista paistinlastalla ja talouspaperilla. Suolakonsti on hyvä tapa saada pois ei-toivottu maku pannulta - levitä reilusti suolaa pannulle, lämmitä se sitten ja anna seisoa muutama minuutti, jolloin suola imee rasvan, kosteuden ja lian. Raaputa sitten suola pois esimerkiksi paistinlastalla, kaada pannulle vähän vettä ja kuivaa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!