Mukit ja lasit

(149 tuotetta)

Kuksa on klassinen elementti ulkoilma-aktiviteeteissa, käytännöllinen muki tai tarjoiluvati, joka on helppo pakata mukaan ja josta on helppo juoda tai syödä. Muinaisruotsiksi se oli kausa, tänä päivänä kåsa, mutta joissain murteissa myös kausa tai kosa. Suomeksi se on kuksa. Saamelaiset ovat käyttäneet kuksaa vuosisatoja muun muassa kauhana. Taru kertoo, että Kustaa Vaasa haki kaksi kuksaa aarrekammiostaan ja antoi ne lahjaksi Venäjän suurruhtinaalle. Kuksa on toisin sanoen osa ruotsalaista kulttuuriperintöä ja suurenmoinen esine.

Mukit ja kuksat

Outnorthille olemme koonneet erimallisia kuksia ja mukeja, erinomaisia mukaan otettaviksi ulkoilmaseikkailuihin. Löydät täältä kuksia ja mukeja tuotemerkeiltä kuten Kuplika, Wildo ja Primus. Meillä on useita klassisia kuksamalleja puusta. Jos haluat 100-prosenttisen puisen kuksan, käy katsomassa Muurikan valmistama Kåsa Snobbig, johon mahtuu 10 senttilitraa juomaa ja se on tehty kiinalaisesta koivusta. Toisena vaihtoehtona on Kupilkan valmistama 21Cup. Se on klassinen kuksa, johon on käytetty 50 % puukuitua ja 50 % muovia. Tämän materiaalisekoituksen
ansiosta kuksa on kestävä ja helppo puhdistaa. Valikoimissamme on myös tietenkin muovisia erivärisiä ja -mallisia kuksia.

Jos suosit klassista mukia ennemmin kuin kuksaa, voit valita sen tuotemerkeiltä Primus, Relags tai Handpresso. Löydät useita erilaisia mukeja erilaisista materiaaleista, erivärisinä ja -muotoisina. Valitse itsellesi parhaiten sopiva!

Nauti lämpimästä juomasta ulkona

Nauti lämpimästä juomasta lempipaikassasi, ehkäpä kalliolla saaristossa auringon laskiessa. Me teemme mahdolliseksi sen, että voit siemailla suosikkijuomaasi missä haluat ilman mitään rajoituksia.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!