Mukit ja lasit

(177 tuotetta)

Kuksa on kätevä kaveri mukana retkellä ulkoilmassa, käytännöllinen muki tai tarjoiluvati, joka on helppo pakata mukaan ja josta on helppo juoda tai syödä. Muinaisruotsin kielellä kuksan nimi oli kausa, tänä päivänä kåsa, mutta joissain murteissa myös kausa tai kosa. Suomeksi se on kuksa. Saamelaiset ovat käyttäneet kuksaa vuosisatoja muun muassa kauhana. Taru kertoo, että Kustaa Vaasa haki kaksi kuksaa aarrekammiostaan ja antoi ne lahjaksi Venäjän suurruhtinaalle. Kuksa on toisin sanoen osa ruotsalaista ja suomalaista kulttuuriperintöä ja suurenmoinen esine.

Mukit ja kuksat

Outnorthille olemme koonneet erimallisia kuksia ja mukeja, erinomaisia mukaan otettaviksi ulkoilmaseikkailuihin. Löydät täältä kuksia ja mukeja tuotemerkeiltä kuten Kuplika, Wildo ja Primus. Meillä on useita klassisia kuksamalleja puusta. Jos haluat 100-prosenttisen puisen kuksan, käy katsomassa esimerkiksi Muurikan valmistama Kåsa Snobbig, johon mahtuu 10 senttilitraa juomaa ja joka on tehty kiinalaisesta koivusta. Toisena vaihtoehtona on Kupilkan valmistama kuksa, johon on käytetty 50 % puukuitua ja 50 % muovia. Tämän materiaalisekoituksen ansiosta kuksa on kestävä ja helppo puhdistaa.

Jos suosit klassista mukia ennemmin kuin kuksaa, voit valita sen esim. tuotemerkeiltä Primus, Relags tai Handpresso. Löydät useita erilaisia mukeja erilaisista materiaaleista, erivärisinä ja -muotoisina. Valitse itsellesi parhaiten sopiva!

Nauti lämpimästä juomasta ulkona

Nauti lämpimästä juomasta lempipaikassasi, ehkäpä kalliolla saaristossa auringon laskiessa. Me teemme mahdolliseksi sen, että voit siemailla suosikkijuomaasi missä haluat ilman mitään rajoituksia.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!