Kattilat ja paistinpannut

(120 tuotetta)

Tunturiseikkailulle on käytännöllistä ottaa mukaan pieni keittiö ja keittoastia kahvin tai teen keittämistä tai ruoan lämmittämistä varten. Keittoastia on astia, jota käytetään ruoan tai nesteen kuumentamiseen ja siksi se on tehty lämpöä johtavasta materiaalista. Outnorthin keittoastiat ovat käytännöllisiä ja keveitä mukaan otettaviksi, ja niitä on erimallisia ja eri materiaaleista. Täältä löydät Trangian, Primuksen ja Optimuksen valmistamia keittoastioita.

Valitse keittoastia käytön mukaan

Kun etsit keittoastiaa, on tärkeää, että olet päättänyt minkä tyyppistä ruokaa tai juomaa aiot laittaa astiassa. Outnorthilla on settejä, joissa on yhteenkuuluvat kaasukeitin ja keittoastia sinulle, joka tarvitset molemmat osat. Jos sinulla on jo retkikeitin, niin siihen löytyy erikokoisia ja -mallisia keittoastioita täydennykseksi. Tee tunturivaelluksesta ylellisempää ja valmista vohveleita kätevällä vohveliraudalla, jonka avulla voit paistaa vohveleita nuotiolla. Lyhyemmille retkille riittää ehkä kahvi ja tee - osta kätevä kahvi-/teekattila ja nauti lämmittävästä juomasta seikkailullasi.

Pidempi seikkailu oikealla ravinnolla

On tärkeää nauttia ravintoa ja nesteitä pidemmillä retkillä. Jos viivyt retkellä koko päivän, ovat keittoastia ja retkikeitin sijoitus, jota et tule katumaan. Jos vaellat pidemmälle, on pienempi ja kevyempi keittoastia parempi, koska se ei vie paljoa tilaa selkärepussa. Jos retkeily on seikkailusi päämäärä, menet ehkä autolla leirialueelle ja silloin voit ottaa raskaammat ja vähän edistyneemmät keittoastiat mukaasi. Toivomme sinun löytävän etsimäsi Outnorthilta, maukasta ruokailua erämaassa!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!