Retkisiteet

(2 tuotetta)

On lähes sanoinkuvaamaton tunne luistella retkiluistimilla kiiltävällä jäällä kylmänä, aurinkoisena talvipäivänä. Vapauden tunne on jotain tavallisesta poikkeavaa eikä sitä voi verrata luisteluun jääkiekkokaukalossa. Luisteluseikkailu on ihana koko perheelle ja sinulle, joka arvostat oikein pitkää kestävyysmatkaa jäällä.

Valitse oikeat siteet

Meiltä löydät kunnolliset ja vakaat siteet, jotka sopivat pitkiin retkiluisteluihin. Retkisiteen valinta riippuu siitä, minkä tyyppisiä monoja haluat käyttää.

Täältä löydät retkisiteitä sekä klassisille telemark-tyylisille että modernimmille luistimille, jotka muistuttavat ja ovat monessa tapauksessa samanlaiset kuin tavalliset siteet murtomaasuksissa. Jos sinulla on jo tavalliset hiihtomonot, toimivat ne usein hyvin useimpien modernien siteiden kanssa.

Sinulle, joka haluat välttää siteiden asennuksen tai tarvitset koko varustuksen päästäksesi luistelemaan, on valikoimassamme paketti, johon kuuluu kaikki siteistä monoihin. Kaikki hyvään hintaan - ostat vain netistä, purat paketista ja lähdet jäälle.

Ajattele turvallisuutta

Muista, että turvallisuus jäätyneellä järvellä luistellessa on erittäin tärkeää. Itsestään selvien jäänaskaleiden lisäksi on tärkeää, että seurueessa on joku, jolla on tietoa siitä, millaista on hyvä jää. Nykyään useilla luonnonjäähän erikoistuneilla nettisivustoilla on saatavilla ajankohtaista tietoa sekä myös paikallisissa ulkoilujärjestöissä, joissa retkiluistelu on yleistä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!