Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

On lähes sanoinkuvaamaton tunne luistella retkiluistimilla kiiltävällä jäällä kylmänä, aurinkoisena talvipäivänä. Vapauden tunne on jotain tavallisesta poikkeavaa eikä sitä voi verrata luisteluun jääkiekkokaukalossa. Luisteluseikkailu on ihana koko perheelle ja sinulle, joka arvostat oikein pitkää kestävyysmatkaa jäällä.

Valitse oikeat siteet

Meiltä löydät kunnolliset ja vakaat siteet, jotka sopivat pitkiin retkiluisteluihin. Retkisiteen valinta riippuu siitä, minkä tyyppisiä monoja haluat käyttää.

Täältä löydät retkisiteitä sekä klassisille telemark-tyylisille että modernimmille luistimille, jotka muistuttavat ja ovat monessa tapauksessa samanlaiset kuin tavalliset siteet murtomaasuksissa. Jos sinulla on jo tavalliset hiihtomonot, toimivat ne usein hyvin useimpien modernien siteiden kanssa.

Sinulle, joka haluat välttää siteiden asennuksen tai tarvitset koko varustuksen päästäksesi luistelemaan, on valikoimassamme paketti, johon kuuluu kaikki siteistä monoihin. Kaikki hyvään hintaan - ostat vain netistä, purat paketista ja lähdet jäälle.

Ajattele turvallisuutta

Muista, että turvallisuus jäätyneellä järvellä luistellessa on erittäin tärkeää. Itsestään selvien jäänaskaleiden lisäksi on tärkeää, että seurueessa on joku, jolla on tietoa siitä, millaista on hyvä jää. Nykyään useilla luonnonjäähän erikoistuneilla nettisivustoilla on saatavilla ajankohtaista tietoa sekä myös paikallisissa ulkoilujärjestöissä, joissa retkiluistelu on yleistä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!