Luistelureput

(9 tuotetta)

Lähtiessäsi luisteluretkelle oikeat varusteet ovat tärkeät. Helpoin tapa kantaa tavaroita mukanaan on pakata ne luistinreppuun. Reppuun tulee mahtua turvavarusteet, eväät sekä kuivat vaatteet siltä varalta, että niitä sattuisi tarvitsemaan. Repun tulee lisäksi istua mukavasti selässä, jotta jaksat olla ulkona jäällä pitkään. Me Outnorthilla olemme koonneet valikoimaamme luistinreppuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Fjällräven ja Zandstra.

Oikea luistelureppu juuri sinulle

Valitessasi luistinreppua on muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon. Selkärepun on oltava mukava koko luisteluretken ajan, mistä syystä on hyvä, mikäli repun kantojärjestelmä on yhteensopiva sinun pituutesi ja leveytesi kanssa. Varmista, että lantiovyö kulkee alhaalla, juuri lantion yläpuolella, eikä liian korkealla vyötäröllä ja että olkahihnat istuvat tiukasti sekä rintaremmi on kiinnitetty. On tärkeää, että selkäreppu on liikuttaessa joustava. Toimivuus ja muotoilu voivat vaihdella eri repuissa ja tuotemerkeillä. Tästä syystä lue mielellään tuoteseloste ennen lopullista päätöstä, jotta tiedät, millainen selkäreppu sopii parhaiten juuri sinun seikkailuillesi.

Luistelureppu useisiin tilanteisiin

Jos olet ahkera luistelija, sinun kannattaa panostaa luistinreppuun. Selkäreppu on käytännöllinen varuste, joka toimii muissakin vapaa-ajan seikkailuissa. Lähde pitkälle hiihtolenkille tai laskettelemaan ja kuljeta tavarasi selässä mukavasti ja helposti. Täältä löytyvät mallit ovat järkevästi muotoiltuja täyttämään kaikki tarpeesi riippumatta siitä, oletko ammattilainen vai luistelun harrastaja.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!