Retkiluistimet

(45 tuotetta)

Suomi on talvella täynnä järviä ja jäätä. Mikä olisikaan ihanampaa kuin liikkua tyynen, jäätyneen järven yli? Retkiluistimilla luisteleminen kuuluu parhaimpien Suomessa talvella harrastettavien lajien joukkoon ja vain muutamat muut maat tarjoavat mahdollisuuden luistella järvien lisäksi myös joella tai merenrannikolla. Outnorthin valikoimasta löydät aina retkiluistimet useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, joita ovat esimerkiksi Lundhags, Alpina, Fischer ja Rottefella.

Monot ja luistimet

Juuri sinulle sopivan tyyppisen luistimen ja monon valitseminen on usein puhdas makuasia. Tästä syystä olemme kehittäneet laajan valikoiman useita erilaisia muunnelmia ja malleja löytääksesi yhdistelmän, josta voit nauttia monta vuotta eteenpäin.

Yleisin muunnelma on klassinen mono, jota voidaan useimmiten käyttää myös retkiluistelussa ja jota täydennetään kiskoparilla. Saatavilla on myös hieman modernimpia versioita, jotka napsahtavat itsestään lujasti kiinni samalla tavalla kuten laskettelusukseenkin. Riippuu kokonaan sinusta, minkälaisen muunnelman valitset. Kokeneet, useita vuosia harrastaneet suosivat yleensä väljällä kannalla varustettua luistinta, joka tuo suuremman joustavuuden.

Pelastusvälineet

Retkiluistelu on lyömätön tapa tutustua järviin ja jokiin, joskin aina on olemassa se riski, että jotain saattaa tapahtua jäällä oleskellessasi. Siitä syystä suosittelemme, että mukana pidetään aina jäänaskalit, jääsauva ja pelastusköysi onnettomuuden varalta.

Jääsauvaa käytät kokeillaksesi jään paksuutta ja jäänaskaleita päästäksesi ylös jään läpi pudotessasi. Pelastusköyden on myös hyvä olla mukana retkellä ja se sijoitetaan mieluiten repun ulkopuolelle, jotta sinulla on mahdollisuus saavuttaa se myös joutuessasi veden varaan. Ota aina seuralainen mukaasi, sillä hän on se paras pelastuskeino kaikista.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!