Siteet retkiluisteluun

(1 tuotetta)

On lähes sanoin kuvaamaton tunne luistella retkiluistimilla kiiltävällä jäällä kylmänä, aurinkoisena talvipäivänä. Vapauden tunne on jotain tavallisesta poikkeavaa eikä sitä voi verrata luisteluun jääkiekkokaukalossa. Luisteluseikkailu on ihana koko perheelle ja sinulle, joka arvostat oikein pitkää kestävyysmatkaa jäällä.

Valitse oikeat siteet

Meiltä löydät kunnolliset ja vakaat siteet, jotka sopivat pitkiin retkiluisteluihin. Siteen valinta riippuu siitä, minkä tyyppisiä monoja haluat käyttää.

Täältä löydät siteitä sekä klassisille telemark-tyylisille että modernimmille luistimille, jotka muistuttavat ja ovat monessa tapauksessa samanlaiset kuin tavalliset siteet murtomaasuksissa. Jos sinulla on jo tavalliset hiihtomonot, toimivat ne usein hyvin useimpien modernien siteiden kanssa.

Sinulle, joka haluat välttää siteiden asennuksen tai tarvitset koko varustuksen päästäksesi luistelemaan, on valikoimassamme paketteja, joihin kuuluu kaikki siteistä monoihin. Kaikki hyvään hintaan - ostat vain netistä, purat paketista ja lähdet jäälle.

Ajattele turvallisuutta

Muista, että turvallisuus jäätyneellä järvellä luistellessa on erittäin tärkeää. Itsestään selvien jäänaskaleiden lisäksi on tärkeää, että seurueessa on joku, jolla on tietoa siitä, millaista on hyvä jää. Nykyään useilla luonnonjäähän erikoistuneilla nettisivustoilla on saatavilla ajankohtaista tietoa sekä myös paikallisissa ulkoilujärjestöissä, joissa retkiluistelu on yleistä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!