Retkiluistelureput

(2 tuotetta)

Lähtiessäsi luisteluretkelle oikeat varusteet ovat tärkeät. Helpoin tapa kantaa tavaroita mukanaan on pakata ne retkiluistelureppuun. Reppuun tulee mahtua turvavarusteet, eväät sekä kuivat vaatteet siltä varalta, että niitä sattuisi tarvitsemaan. Repun tulee lisäksi istua mukavasti selässä, jotta jaksat olla ulkona jäällä pitkään. Outnorthilla olemme koonneet valikoimaamme retkiluistelureppuja tunnetuilta tuotemerkeiltä.

Oikea retkiluistelureppu juuri sinulle

Valitessasi retkiluistelureppua on muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon. Selkärepun on oltava mukava koko luisteluretken ajan, mistä syystä on hyvä, mikäli repun kantojärjestelmä on yhteensopiva sinun pituutesi ja leveytesi kanssa. Varmista, että lantiovyö kulkee alhaalla, juuri lantion yläpuolella, eikä liian korkealla vyötäröllä ja että olkahihnat istuvat tiukasti sekä rintaremmi on kiinnitetty. On tärkeää, että selkäreppu on liikuttaessa joustava. Toimivuus ja muotoilu voivat vaihdella eri repuissa ja tuotemerkeillä. Tästä syystä lue mielellään tuoteseloste ennen lopullista päätöstä, jotta tiedät, millainen selkäreppu sopii parhaiten juuri sinun seikkailuillesi.

Retkiluistelureppu useisiin tilanteisiin

Jos olet ahkera luistelija, sinun kannattaa panostaa retkiluistelureppuun. Reppu on käytännöllinen varuste, joka toimii muissakin vapaa-ajan seikkailuissa. Lähde pitkälle hiihtolenkille tai laskettelemaan ja kuljeta tavarasi selässä mukavasti ja helposti. Täältä löytyvät mallit ovat järkevästi muotoiltuja täyttämään kaikki tarpeesi riippumatta siitä, oletko ammattilainen vai luistelun harrastaja.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!