Vesipullot

(87 tuotetta)

Vesi on luonnollinen juoma ja energian lähde. Vesi vaikuttaa terveyteesi ja voi vaikuttaa hiustesi, kynsiesi ja ihosi elinvoimaan. Kehosi tarvitsee noin 1,5 litraa vettä päivässä, riippuen pituudestasi ja painostasi. Jos liikut aktiivisesti tai oleskelet kuumassa ilmastossa, tarvitsee kehosi nestetäydennystä jatkuvasti koko päivän ajan.

Tänä päivänä eivät vesipullot ole välttämättömiä vain urheillessa tai pidemmillä ulkoilmaseikkailuilla, vaan ne ovat muotiasuste. Siksi olemme keränneet monipuolisen valikoiman vesipulloja esimerkiksi Klean Kanteenilta ja Nalgenelta.

Vesipullot koko perheelle

Outnorthilta löydät vesipullot koko perheelle. Klean Kanteen tekee pienten lasten käteen sopivia pulloja. Kannessa ei ole BPA:ta ja pehmeä silikoninen nokka on turvallinen lasten hampaille. Vesipullo sopii erinomaisesti auton mukinpidikkeeseen, lastenvaunuihin tai selkäreppuun aktiivisille seikkailuille. Outnorthilta löydät erilaisiin aktiviteetteihin sopivat vesipullot, kuten esimerkiksi kiipeilyyn. Kun suunnittelimme tuotevalikoimaamme, mietimme erilaisia tilanteita, missä vesipullo on luonnollinen osa, mutta samalla sen täytyy olla käytännöllinen eikä mikään rasite.

Värit ja muodot

Vesi on puhdas terveysjuoma, ja kun sitä on saatavana, pitävät monet vettä itsestään selvänä asiana ja valitsevat mielellään ennemmin jonkin muun juoman. Siksi tuotevalikoiman vesipullot ovat iloisen värisiä ja mukavan muotoisia, että vedenjuonti olisi vähän hauskempaa. Valitse ympäristöystävällisestä muovista tai ruostumattomasta teräksestä tehty vesipullo sekä parhaiten sopiva korkkimuoto itsellesi ja aktiviteetillesi. Mielestämme vesipulloja ei voi koskaan omistaa liian montaa, joten anna perheenjäsentesi valita omat suosikkinsa ja lähtekää yhdessä vauhdikkaalle seikkailulle.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!