Vaellussauvat

(77 tuotetta)

Riippumatta siitä, aiotko vaeltaa tasaisessa maastossa vai tehdä retkiä tunturiin, on viisasta investoida laadukkaisiin vaellussauvoihin. Outnorthilta löydät tunnettujen valmistajien sauvoja useisiin erilaisiin tarkoituksiin. Valikoimassamme on muun muassa Black Diamondin ja Komperdellin valmistamia retkisauvoja. Yhteistä kaikille vaellussauvoillemme on, että ne on valmistettu kestävästä, laadukkaasta materiaalista, minkä vuoksi voit hyvällä omallatunnolla käyttää sauvojasi missä tahansa. Sauvat ovat skandinaavisen ilmastomme vaatimusten mukaiset ja ne sopivat käytettäviksi erinomaisesti sekä tasaisella maalla että vaihtelevassa maastossa.

Oikeiden vaellussauvojen valinta

Jos olet ostamassa vaellussauvoja ensimmäistä kertaa, kannattaa sinun ottaa huomioon joitain asioita ennen tilauksen tekoa. Ensiksi sinun kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen hankit sauvat ja mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, sekä mikä hintaluokka sopii kukkarollesi.

Useat sauvamme on valmistettu hiilikuidusta, mikä tekee niistä sopivat rankoille retkille ahkion ja suuren kantamuksen kanssa. Meillä on myös kevyestä ja kestävästä lentokonealumiinista valmistettuja sauvoja, jotka toimivat hyvin mäkisessä maastossa ja sopivat hyvin pitkille retkille kevyen painonsa ansiosta.

Säädettävät vaellussauvat

Useimmat vaellussauvamme ovat säädettävät pituuden ja käyttöolosuhteiden mukaan. Useat sauvat on sen lisäksi varustettu käytännöllisellä yhden käden järjestelmällä, joten sinun ei tarvitse ottaa hanskoja pois käsistäsi, mistä on apua todella kylmissä sääolosuhteissa.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!