Terveys & Hygienia

(76 tuotetta)

Kun olet lähdössä matkalle, on järkevää pakata niin tiiviisti kuin mahdollista ja ottaa mukaan vain välttämättömät tavarat. Me Outnorthilla olemme keränneet järkevät matkavarusteet ja esineet, joita et ehkä tiennytkään olevan olemassa tai tarvitsevasi! Täältä löydät kaikkea hyttyskarkotteista käteviin pissasuppiloihin, käy läpi valikoimamme ja löydä juuri oikeat matkavarusteet itsellesi.

Suuri valikoima matkavarusteita

On olemassa useita tarvikkeita, jotka helpottavat seikkailuasi ja joiden et ehkä tiennyt edes olevan olemassakaan. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia, älykkäitä lisälaitteita, jotka hankittuaan alkaa miettimään, kuinka on edes aikaisemmin tullut toimeen ilman niitä. Outnorthilta löydät erilaisia tarvikkeita, jotka ovat erinomaisia mukaan otettavia matkalle tai retkelle. Täältä löydät muun muassa pissasuppilon, johon tyttöjen on helppo pissata seisaaltaan. Mikäli sinun on peseydyttävä, mutta juoksevaa vettä ei ole saatavilla, voit valita antibakteerisen saippuan, joka haihtuu käytön jälkeen. Pysyt raikkaana, vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta suihkuun. Jos kuitenkin haluat käydä suihkussa, voit ottaa mukaasi matkasuihkun, jossa vesi kuumenee aurinkoenergialla. Ripusta suihku puuhun ja nauti peseytymisestä ulkona luonnossa. Esine, joka tulee olla mukana seikkailulla, on ensiapulaukku! Meiltä löydät niitä eri mallisina erilaisille aktiviteeteille.

Löydä suosikkisi

Tutki tarkkaan valikoimaamme ja löydä suosikkivarusteesi matkoillesi. Valittavaa on paljon ja toivomme, että valitsemasi tarvikkeet tulevat tarpeeseen seikkailusi aikana!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!