Slacklinet

(7 tuotetta)

Nuoralla kävely ei ole enää ainoastaan kokeneiden akrobaattien juttu. Tasapainoliina eli slackline on leveämpi nuora, jonka virität helposti kahden puun väliin. Sitten vain alat tasapainoilla. Erinomainen tasapainokuntoiluun, harjoittelemiseen tai hauskaa leikkiä niin aikuisille kuin vähän nuoremmillekin. Tasapainoliinalla asetat itse rajat sille, kuinka rohkeaa se voi olla - haluatko vain harjoitella tasapainoa hieman maanpinnan yläpuolella vai haluatko kenties tehdä hyppyjä ja temppuja.

Outnorthilta löydät tasapainoliinat ja niiden lisävarusteet, muun muassa saksalaiselta Gibbon Slacklinesilta. Ne on helppo asentaa ja voidaan myös kuljettaa kätevästi mukana matkalla tai retkellä. Tasapainoilu on sitä paitsi hauska ajanviete, jonka ympärille isot ja pienet seikkailijat voivat kokoontua.

Harjoittelu tasapainoliinalla

Käyttäessäsi tasapainoliinaa kehossasi aktivoituu paljon lihaksia niin, että pysyisit tasapainossa. Tämä tekee siitä monipuolisen kuntoilumuodon. Kun ajattelee tasapainossa pysymistä, on vaikeaa ajatella muuta kuin seuraavaa askelta, mikä on lisäksi hyvää rentoutusta mielelle.

Tasapainoliinaa on erittäin hauska käyttää, ja siitä voi nopeasti tulla kiva leikki ystävien kanssa. Kilpailkaa siitä, kuka kävelee pisimmälle tai tekee parhaat temput. Sinulle, jota houkuttelevat tasapainoliinan vaikeimmat temput, löytyy runsaasti inspiraatiota muun muassa Gibbons Slackline App -sovelluksesta.

Suoja estää puuta vahingoittumasta

Jos käytät tasapainoliinaasi usein ja samassa paikassa, voivat tukena olevat puut vahingoittua. Tähän on saatavana lisävaruste, ja voit hyvällä omallatunnolla käyttää liinaasi ahkerasti vahingoittamatta puun kuorta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!