Slackline

(10 tuotetta)
Blank

Suositeltava

180 bpm
Slackline Set G2 Yellow
 

Nuoralla kävely ei ole enää ainoastaan kokeneiden akrobaattien juttu. Tasapainoliina on leveämpi nuora, jonka virität helposti kahden puun väliin. Sitten vain alat kävellä. Erinomainen tasapainokuntoiluun, harjoittelemiseen tai hauskaa leikkiä niin aikuisille kuin vähän nuoremmillekin. Tasapainoliinalla asetat itse rajat sille, kuinka rohkeaa se voi olla - haluatko vain harjoitella tasapainoa hieman maanpinnan yläpuolella vai haluatko kenties tehdä hyppyjä ja temppuja.

Outnorthilta löydät tasapainoliinat ja niiden lisävarusteet muun muassa saksalaisen Gibbon Slacklinesin ja norjalaisen House of Hyggen valmistaman Slacklinen. Ne on helppo asentaa ja voidaan myös kuljettaa kätevästi mukana matkalla tai retkellä. Se on sitä paitsi hauska ajanviete, jonka ympärille isot ja pienet seikkailijat voivat kokoontua.

Harjoittelu tasapainoliinalla

Käyttäessäsi tasapainoliinaa kehossasi aktivoituu paljon lihaksia niin, että pysyisit tasapainossa. Tämä tekee siitä monipuolisen kuntoilumuodon. Kun ajattelee tasapainossa pysymistä, on vaikeaa ajatella muuta kuin seuraavaa askelta, mikä on lisäksi hyvää rentoutusta mielelle.

Tasapainoliinaa on erittäin hauska käyttää ja siitä voi nopeasti tulla kiva leikki ystävien kanssa. Kilpailkaa siitä, kuka kävelee pisimmälle tai tekee parhaat temput. Sinulle, jota houkuttelevat tasapainoliinan vaikeimmat temput, löytyy runsaasti inspiraatiota muun muassa Gibbons Slackline App -sovelluksesta.

Suoja estää puuta vahingoittumasta

Jos käytät tasapainoliinaasi usein ja samassa paikassa, voivat tukena olevat puut vahingoittua. Tähän on saatavana lisävaruste ja voit hyvällä omallatunnolla käyttää liinaasi ahkerasti vahingoittamatta puun kuorta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!