• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Kompassit

(23 tuotetta)

Kompassi on kätevä ja hyödyllinen apuväline suunnistuksessa. Siinä on tavallisesti magneettinen neula, joka pyörii vapaasti akselin ympäri. Toinen pää osoittaa silloin aina pohjoismagneettiseen etelänapaan ja toinen etelämagneettiseen pohjoisnapaan. Neulan ympärillä on asteikolla varustettu rengas muiden suuntien määrittämiseksi.

On olemassa useita erityyppisiä kompasseja. Tavallisin kompassityyppi, jota käytetään vaelluksella ja marjoja tai sieniä poimittaessa, on suunnistuskompassin tyyppinen. Kompassi on usein valmistettu läpinäkyvästä muovilevystä, jossa on kulkusuuntanuoli ja käännettävä neularasia, joka näyttää pohjoista kohden. Neularasiaa kääntämällä valitaan suunta ja kun nuoli pysähtyy pohjoishaarukkaan, näyttää kompassin kulkusuuntanuoli sinulle suunnan valitsemaasi paikkaan.

Vaellukseen ja suunnistukseen tarkoitetut kompassit

Heidän, jotka mielellään vaeltavat metsässä tai ylhäällä tunturissa, voi olla käytännöllistä kuljettaa mukanaan kompassia, kun taas suunnistusta harrastavalle kompassi on pakollinen. Hyvän kompassin avulla voit suunnistaa nopeasti ja helposti, sillä kompassi opastaa sinut suoraan ja selkeästi oikeaan ilmansuuntaan. Kun sitten olet tarkastanut ilmansuunnan, voit helposti ja nopeasti suunnata kartan oikeaan asentoon.

Tilaa uusi kompassisi verkosta

Kompassi on itsestään selvä laite luonnossa viihtyvälle henkilölle, olipa kyse sitten vaelluksesta, sienten poiminnasta tai suunnistuksesta. Me Outnorthilla olemme siksi valinneet valikoimiimme joitakin markkinoiden aivan ehdottomasti parhaita kompasseja sekä useita eri malleja johtavilta valmistajilta. Tarjoamme muun muassa rannekompasseja ja peukalokompasseja, jotka voit tilata nopeasti ja helposti kotiin verkosta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!