Askelmittarit

(3 tuotetta)

Askelmittarin avulla voit tarkkailla kävely- tai juoksumatkasi pituutta. Mittari tunnistaa ottamasi kontaktin maahan ja laskee askeleet sinulle. Voit konkreettisesti nähdä, kuinka kulkemasi matka pitenee ja pitenee. Meiltä löydät yksinkertaiset askelmittarit, joita on helppo käyttää. Lähde siis ulos ja kävele tai juokse!

Kannusta itseäsi helposti askelmittarin avulla

Joskus on vaikeaa sekä kannustaa itseään että seurata matkan pituutta kävellessä tai juostessa. Askelmittarilla voit helposti asettaa itsellesi tavoitteen, kuinka pitkälle sinun pitää päästä ja näet, kuinka pitkä matka on vielä jäljellä.

Askelmittarin kanssa sekä juokseminen että kävely tuntuvat hauskemmalta. Useimmat askelmittareita kokeilleet voivat todistaa, että se kannustaa kävelemiseen tai juoksemiseen pidemmälle ja useammin. Sitä mukaa kun lukemat askelmittarissa lisääntyvät, kasvaa ylpeytesi siitä, miten pitkälle oletkaan päässyt!

Haasta työkaverit ja katsokaa, kuka kävelee pisimmälle

Haastamalla työkaverit käyttämään askelmittaria voi lisätä jokaisen motivaatiota. Askelmittari voi jopa lisätä aktiivisuuttasi työssäsi, koska kannattaa kävellä muutama ylimääräinen lenkki tavaroita noutaessaan eikä vain seistä ja työskennellä paikallaan.

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee liikkumaan 10 000 askelta päivässä terveellisen elämäntavan saavuttamiseksi. Se vastaa noin kuutta kilometriä, mikä riippuu tietysti otettujen askelten pituudesta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!