Askelmittarit

(3 tuotetta)

Askelmittarin avulla voit tarkkailla kävely- tai juoksumatkasi pituutta. Mittari tunnistaa ottamasi kontaktin maahan ja laskee askeleet sinulle. Voit konkreettisesti nähdä, kuinka kulkemasi matka pitenee ja pitenee. Meiltä löydät yksinkertaiset askelmittarit, joita on helppo käyttää. Lähde siis ulos ja kävele tai juokse!

Kannusta itseäsi helposti askelmittarin avulla

Joskus on vaikeaa sekä kannustaa itseään että seurata matkan pituutta kävellessä tai juostessa. Askelmittarilla voit helposti asettaa itsellesi tavoitteen, kuinka pitkälle sinun pitää päästä ja näet, kuinka pitkä matka on vielä jäljellä.

Askelmittarin kanssa sekä juokseminen että kävely tuntuvat hauskemmalta. Useimmat askelmittareita kokeilleet voivat todistaa, että se kannustaa kävelemiseen tai juoksemiseen pidemmälle ja useammin. Sitä mukaa kun lukemat askelmittarissa lisääntyvät, kasvaa ylpeytesi siitä, miten pitkälle oletkaan päässyt!

Haasta työkaverit ja katsokaa, kuka kävelee pisimmälle

Haastamalla työkaverit käyttämään askelmittaria voi lisätä jokaisen motivaatiota. Askelmittari voi jopa lisätä aktiivisuuttasi työssäsi, koska kannattaa kävellä muutama ylimääräinen lenkki tavaroita noutaessaan eikä vain seistä ja työskennellä paikallaan.

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee liikkumaan 10 000 askelta päivässä terveellisen elämäntavan saavuttamiseksi. Se vastaa noin kuutta kilometriä, mikä riippuu tietysti otettujen askelten pituudesta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!