Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Askelmittarin avulla voit tarkkailla kävely- tai juoksumatkasi pituutta. Mittari tunnistaa ottamasi kontaktin maahan ja laskee askeleet sinulle. Voit konkreettisesti nähdä, kuinka kulkemasi matka pitenee ja pitenee. Meiltä löydät yksinkertaiset askelmittarit, joita on helppo käyttää. Lähde siis ulos ja kävele tai juokse!

Kannusta itseäsi helposti askelmittarin avulla

Joskus on vaikeaa sekä kannustaa itseään että seurata matkan pituutta kävellessä tai juostessa. Askelmittarilla voit helposti asettaa itsellesi tavoitteen, kuinka pitkälle sinun pitää päästä ja näet, kuinka pitkä matka on vielä jäljellä.

Askelmittarin kanssa sekä juokseminen että kävely tuntuvat hauskemmalta. Useimmat askelmittareita kokeilleet voivat todistaa, että se kannustaa kävelemiseen tai juoksemiseen pidemmälle ja useammin. Sitä mukaa kun lukemat askelmittarissa lisääntyvät, kasvaa ylpeytesi siitä, miten pitkälle oletkaan päässyt!

Haasta työkaverit ja katsokaa, kuka kävelee pisimmälle

Haastamalla työkaverit käyttämään askelmittaria voi lisätä jokaisen motivaatiota. Askelmittari voi jopa lisätä aktiivisuuttasi työssäsi, koska kannattaa kävellä muutama ylimääräinen lenkki tavaroita noutaessaan eikä vain seistä ja työskennellä paikallaan.

Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee liikkumaan 10 000 askelta päivässä terveellisen elämäntavan saavuttamiseksi. Se vastaa noin kuutta kilometriä, mikä riippuu tietysti otettujen askelten pituudesta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!