Lasten makuupussit

(12 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Arctic Tern
Kids Dot Sleeping Bag Black Print
 

Lapset ovat uteliaita, he haluavat tutkia maailmaa ja rakastavat seikkailuja. Päivittäisistä rutiineista poiketen lähtekää lasten kanssa metsään - grillatkaa makkaraa nuotiolla, tehkää löytöretki ja illan päätteeksi ryömikää telttaan ja kertokaa toisillenne jänittäviä iltasatuja. Varmista, että lapsilla on erityisesti lapsille tarkoitettu makuupussi, niin he nukkuvat hyvin. Outnorthilta löydät lasten makuupusseja suosituilta tavaramerkeiltä kuten Mammut, Haglöfs ja Jack Wolfskin.

Valitse oikea makuupussi

On tärkeää, että valitset oikean makuupussin. Monet luulevat, että nuori voi nukkua aikuisten makuupussissa, mutta on muutamia asioita joita sinun tulee ottaa huomioon, jotta lapsesi välttyy paleltumiselta.

Jos lapsi nukkuu aikuisille tarkoitetussa makuupussissa, siihen muodostuu ilmataskuja, koska lapsi ei täytä makuupussia. Sen vuoksi makuupussiin muodostuu huono eristys ja lapsesi palelee. Suosittelemme, että ostat makuupussin lapsesi koon mukaan, niin hän saa parhaan mukavuuden ja välttyy kylmettymiseltä. Jos kuitenkin jostain syystä haluat ostaa suuremman makuupussin, voit pienentää pussia alaosasta kiristyshihnoilla niin, että se sopii lapsesi pituuteen. Pienemmät lapset ovat erittäin herkkiä palelemaan, siksi suosittelemme aina lämmittävää vilttiä makuupussin päälle.

Makuupussit kaikkein pienimmille

Outnorthilta löytyy makuupusseja sekä vähän isommille lapsille että kaikkein pienimmille. Käy katsomassa Deuterin ja Haglöfsin makuupussit, kun tarvitset makuupussin lapselle 130 senttiin saakka. Haglöfsin Pavo toimii erinomaisesti pulkassa tai lapsen kantoistuimessa ja sopii junioreiden seikkailuihin. Haluamme, että koko perhe voi seurata mukana tunturiin, iästä riippumatta.

Sijoita laadukkaaseen ja klassiseen makuupussiin lapsillesi ja he eivät halua nukkua muualla kuin ulkona!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!