Lasten makuupussit

(1 tuotetta)

Lapset ovat uteliaita, he haluavat tutkia maailmaa ja rakastavat seikkailuja. Päivittäisistä rutiineista poiketen lähtekää lasten kanssa metsään - grillatkaa makkaraa nuotiolla, tehkää löytöretki ja illan päätteeksi ryömikää telttaan ja kertokaa toisillenne jännittäviä iltasatuja. Varmista, että lapsilla on erityisesti lapsille tarkoitettu makuupussi, jotta he nukkuvat hyvin. Outnorthilta löydät lasten makuupusseja suosituilta tavaramerkeiltä, kuten Mammut, Haglöfs ja Jack Wolfskin.

Valitse oikea makuupussi

On tärkeää, että valitset oikean makuupussin. Monet luulevat, että nuori voi nukkua aikuisten makuupussissa, mutta on muutamia asioita, joita sinun kannattaa ottaa huomioon, jotta lapsesi välttyy paleltumiselta.

Jos lapsi nukkuu aikuisille tarkoitetussa makuupussissa, siihen muodostuu ilmataskuja, koska lapsi ei täytä makuupussia. Sen vuoksi makuupussiin muodostuu huono eristys, ja lapsesi palelee. Suosittelemme, että ostat makuupussin lapsesi koon mukaan, niin hän saa parhaan mukavuuden ja välttyy kylmettymiseltä. Jos kuitenkin jostain syystä haluat ostaa suuremman makuupussin, voit pienentää pussia alaosasta kiristyshihnoilla niin, että se sopii lapsesi pituuteen. Pienemmät lapset ovat erittäin herkkiä palelemaan, ja siksi suosittelemme aina lämmittävää vilttiä makuupussin päälle.

Makuupussit kaikkein pienimmille

Outnorthilta löytyy makuupusseja sekä vähän isommille lapsille että kaikkein pienimmille. Käy katsomassa Deuterin ja Haglöfsin makuupussit, kun tarvitset makuupussin lapselle 130 senttiin saakka. Haluamme, että koko perhe voi seurata mukana tunturiin, iästä riippumatta.

Sijoita laadukkaaseen ja klassiseen makuupussiin lapsillesi, ja he eivät halua nukkua muualla kuin ulkona!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!