Suksitelineet

(5 tuotetta)

Täältä löydät käytännölliset korkealaatuiset suksitelineet. Ne sopivat suoraan kaikkiin Thulen kattotelineisiin ja ne on helppo asentaa. Valikoimastamme löydät jopa kuuden suksiparin tai neljän lumilaudan telineet ja jos tarvitset vielä enemmän tilaa, voit ostaa lisäsarjan. Hyvällä suksitelineellä voit helposti kuljettaa suksesi tunturiin ja takaisin tai ladulle ilman minkäänlaisia ongelmia.

Suksitelineen edut

Tarvitaanko suksitelinettä todella suksien kuljetukseen? Eikö kuljetuslaatikko riitä, tai jos sukset ottaa autoon sisälle? Kun suksesi tai lautasi ovat kiinnitettynä suksitelineeseen, ne pysyvät tukevasti paikoillaan ja minimoit kuljetuksessa tapahtuvat vauriot. Kuljetuslaatikossa tai auton sisällä sukset kaatuvat helposti ja silloin niihin tai autoon voi tulla vaurioita. Kun sinulla on sukset telineessä, sinulla on autossa myös enemmän tilaa muulle tavaralle

Thule

Thule on eräs johtavista yrityksistä, joka valmistaa käytännöllisiä kuljetusratkaisuja autoon. Ruotsalainen yritys on aloittamisvuodestaan 1942 alkaen kasvanut kansainväliseksi johtavaksi tavaramerkiksi omalla markkina-alallaan. Suksitelineiden lisäksi he valmistavat myös kuljetuslaatikoita sekä polkupyörä- ja kattotelineitä. Heidän suksitelineensä ovat useiden mielestä markkinoiden parhaita ja meiltä Outnorthilta löydät aina heidän tuotteitaan edulliseen hintaan. Tilaa Thulen suksitelineet jo tänään ja saat ne kotiovellesi toimitettuna muutaman päivän sisällä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!