Pyörätelineet

(6 tuotetta)

Kun ottaa polkupyörän mukaan matkalle, voi helposti pitää matkakustannukset alhaisena samalla kun voi polkea pyörällä maisemissa, joissa ei ole mahdollista ajaa autolla. Voidaksesi kuljettaa turvallisesti pyörääsi, Outnorth suosittelee, että hankit hyvälaatuisen polkupyörätelineen. Meiltä löydät kahden tai jopa neljän pyörän telineitä sekä paljon tarvikkeita, jotka helpottavat ja turvaavat kuljetuksen. Jos mietit, mikä pyöräteline sopii tarpeisiisi parhaiten, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Testien voittaja

Tuoreessa testissä kuluttajaneuvontasivustolla Testfakta sijoittui Thule Express parhaaksi kahdeksasta erilaisesta polkupyörätelineestä. Thulen pyöräteline sai parhaat arvosanat muun muassa vakaudessa ja kestävyydessä ja kaikista korkeimmat arvosanat yhteensä (4,3/5). Thule Express täytti kaikki turvallisuusvaatimukset ja sitä suositeltiin parhaana ostoksena korkeimmasta hinnastaan huolimatta. Korkean laatunsa vuoksi voit nimittäin luottaa siihen, että Thule Express tulee kestämään huomattavasti pidempään kuin jokin halvempi kilpailija.

Osta polkupyörätelineesi netistä

Outnorthilla voit helposti ja kaikessa rauhassa tutustua korkealaatuiseen polkupyörätelineiden valikoimaamme ja löytää juuri sinulle ja tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!