Pyörätelineet

(17 tuotetta)

Kun ottaa polkupyörän mukaan matkalle, voi helposti pitää matkakustannukset alhaisena samalla kun voi polkea pyörällä maisemissa, joissa ei ole mahdollista ajaa autolla. Voidaksesi kuljettaa turvallisesti pyörääsi, me Outnorthilla suosittelemme, että hankit hyvälaatuisen polkupyörätelineen. Meiltä löydät kahden tai jopa neljän pyörän telineitä sekä paljon tarvikkeita, jotka helpottavat ja turvaavat kuljetuksen. Jos mietit mikä pyöräteline sopii tarpeisiisi parhaiten, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Testien voittaja

Tuoreessa testissä kuluttajaneuvontasivustolla Testfakta sijoittui Thule Express parhaaksi kahdeksasta erilaisesta polkupyörätelineestä. Thulen pyöräteline sai parhaat arvosanat muun muassa vakaudessa ja kestävyydessä ja kaikista korkeimmat arvosanat yhteensä (4,3/5). Thule Express täytti kaikki turvallisuusvaatimukset ja sitä suositeltiin parhaana ostoksena korkeimmasta hinnastaan huolimatta. Korkean laatunsa vuoksi voit nimittäin luottaa siihen, että Thule Express tulee kestämään huomattavasti pidempään kuin jokin halvempi kilpailija.

Osta polkupyörätelineesi netistä

Meillä Outnorthilla voit helposti ja kaikessa rauhassa tutustua korkealaatuiseen polkupyörätelineiden valikoimaamme ja löytää juuri sinulle ja tarpeisiisi sopivan tuotteen. Löydät hyvät tiedot kustakin tuotteesta tuotesivulle menemällä ja voit sitten tehdä tilauksesi muutamalla hiiren painalluksella. Muutaman päivän sisällä saat tuotteen kotiisi toimitettuna ja jos et sattuisi olemaan tyytyväinen ostokseesi, sinulla on ilmainen palautusoikeus.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!