• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Kattotelineet

(3 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Foam Rack Black
 

Sinulle jolla on autoa ja käyt usein pienillä retkillä tai autolomilla, ovat kattotelineet välttämätön lisävaruste auttamaan tavaroiden pakkauksessa ja turvallisessa säilytyksessä. Meiltä löydät kattotelineet useimpiin automalleihin. Meillä on myytävänä 120 cm leveitä ja vaihtoehtoisesti 127 cm leveitä telineitä sekä auton pintaa kulumiselta suojaava kumipäällyste. Kattotelineiden lisäksi löydät meiltä käytännölliset kanoottitelineet, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan kanoottien kuljetusta auton katolla.

Perusasia vaivattomaan kuljetukseen

Thulen kattoteline toimii perustana monille autoon asennettaville kuljetusratkaisuille. Niitä ovat suksi-, polkupyörä-, kanoottitelineet tai kuljetuslaatikot - löydät nämä tuotteet meiltä Outnorthilta. Kun autossasi on kattoteline, sinulla on erittäin joustava kuljetusratkaisu, jonka voit yksinkertaisesti ja mukavasti muuttaa erilaiseen käyttöön lisäosilla. Kaikki Thulen lisäosat toimivat kaikissa meiltä löytyvissä kattotelineissä ja ne on helppo asentaa itse ilman työkaluja. Jos mielessäsi on jokin kysymys kattotelineistä tai jostain muusta tavarankuljetukseen liittyvästä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme.

Oikeat kattotelineet sinun autoosi

Valitettavasti kaikki kattotelineet eivät sovi kaikkiin autoihin. Jos menet Thulen kotisivuille ja valitset heidän osto-oppaansa, saat selville juuri sinun automalliisi sopivat kattotelineet. Jos sinun on vaikea löytää tietoa siitä, mitkä telineet sopivat autoosi, voit myös ottaa suoraan yhteyttä meidän asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!