Suksitelineet

(5 tuotetta)

Täältä löydät käytännölliset ja korkealaatuiset suksitelineet. Ne sopivat suoraan kaikkiin Thulen kattotelineisiin ja ne on helppo asentaa. Valikoimastamme löydät jopa kuuden suksiparin tai neljän lumilaudan telineet, ja jos tarvitset vielä enemmän tilaa, voit ostaa lisäsarjan. Hyvällä suksitelineellä voit helposti kuljettaa suksesi tunturiin ja takaisin tai ladulle ilman minkäänlaisia ongelmia.

Suksitelineen edut

Tarvitaanko suksitelinettä todella suksien kuljetukseen? Eikö kuljetuslaatikko riitä, tai jos sukset ottaa autoon sisälle? Kun suksesi tai lautasi ovat kiinnitettynä suksitelineeseen, ne pysyvät tukevasti paikoillaan ja minimoit kuljetuksessa tapahtuvat vauriot. Kuljetuslaatikossa tai auton sisällä sukset kaatuvat helposti, jolloin niihin tai autoon voi tulla vaurioita. Kun sinulla on sukset telineessä, sinulla on autossa myös enemmän tilaa muulle tavaralle.

Thule

Thule on eräs johtavista yrityksistä, joka valmistaa käytännöllisiä kuljetusratkaisuja autoon. Ruotsalainen yritys on aloittamisvuodestaan 1942 alkaen kasvanut kansainväliseksi johtavaksi tavaramerkiksi omalla markkina-alallaan. Suksitelineiden lisäksi he valmistavat myös kuljetuslaatikoita sekä polkupyörä- ja kattotelineitä. Heidän suksitelineensä ovat useiden mielestä markkinoiden parhaita ja Outnorthilta löydät aina heidän tuotteitaan edulliseen hintaan. Tilaa Thulen suksitelineet jo tänään!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!