Lastenvaunut

(29 tuotetta)

Mitä nopeammin lapset tottuvat aktiiviseen ulkoiluun sen parempi! Hyvien lastenvaunujen avulla otat lapsesi mukaan ongelmitta. Mikäli sinulla on kaksi pientä lasta, on olemassa vaunuja kahdelle lapselle. Osa lastenvaunuista muuntautuu myös kätevästi lastenkuljetuskärryiksi, ja niitä voi käyttää niin pyöräillessä kuin juoksulenkilläkin.

Pyöräilyvaunujen hyvät puolet

Lastenkuljetuskärryt ovat tehokkaampi ratkaisu kuin selkäreppu. Et kuluta energiaa kuljettaessasi lastia, joka kiikkuu puolelta toiselle. Pyörä, jonka perässä on kärry, on vakaampi vaihtoehto. Kääntyminen sujuu näppärästi lastenkuljetuskärryn seuratessa perässä. Pyöräilyvaunu on siis todella käytännöllinen. Se on helppo pakata ja vaunussa on runsaasti tilaa kaikella tarvittavalle. Kun pyöräilet lastenkuljetuskärryn kanssa, kannattaa ottaa huomioon, että jarruttaminen vaatii hieman pidemmän ajan, sillä painoa on tavallista enemmän. Myös kiihdyttäminen vie hieman enemmän energiaa. Pyöräily vaunun kanssa on kuitenkin helppoa, ja saat nauttia ulkoilusta vaihtelevin tavoin!

Lisävarusteita pyöräilyvaunuille

Outnorthilta löydät suuren valikoiman lisävarusteita pyöräilyvaunullesi. Voit esimerkiksi hankkia hiihtosetin, jonka avulla voit muuntaa vaunut jopa hiihtoladuille sopivaksi, ja olet hyvin valmistautunut seuraaville talvikeleille!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!