Kattotelineet

(10 tuotetta)

Sinulle, jolla on auto ja käyt usein pienillä retkillä tai autolomilla, ovat kattotelineet välttämätön lisävaruste auttamaan tavaroiden pakkauksessa ja turvallisessa säilytyksessä. Meiltä löydät kattotelineet useimpiin automalleihin. Meillä on myytävänä kattotelineitä eri leveyksillä, ja myös auton pintaa kulumiselta suojaavia kumipäällysteitä löytyy. Kattotelineiden lisäksi löydät meiltä käytännölliset kanoottitelineet, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan kanoottien kuljetusta auton katolla.

Perusasia vaivattomaan kuljetukseen

Thulen kattoteline toimii perustana monille autoon asennettaville kuljetusratkaisuille. Niitä ovat suksi-, polkupyörä-, kanoottitelineet tai kuljetuslaatikot - löydät nämä tuotteet Outnorthilta. Kun autossasi on kattoteline, sinulla on erittäin joustava kuljetusratkaisu, jonka voit yksinkertaisesti ja mukavasti muuntaa erilaiseen käyttöön lisäosilla. Kaikki Thulen lisäosat toimivat kaikissa meiltä löytyvissä kattotelineissä ja ne on helppo asentaa itse ilman työkaluja. Jos mielessäsi on jokin kysymys kattotelineistä tai jostain muusta tavarankuljetukseen liittyvästä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme.

Oikeat kattotelineet sinun autoosi

Valitettavasti kaikki kattotelineet eivät sovi kaikkiin autoihin. Jos menet Thulen kotisivuille ja valitset heidän osto-oppaansa, saat selville juuri sinun automalliisi sopivat kattotelineet. Jos sinun on vaikea löytää tietoa siitä, mitkä telineet sopivat autoosi, voit myös ottaa suoraan yhteyttä meidän asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!