Juomareput

(8 tuotetta)

Aktiivisen seikkailun, kuten juoksun, vaelluksen, pyöräilyn tai hiihdon aikana on neste välttämätöntä normaalin toiminnan ja suorituskyvyn kannalta. Pyöräily- tai hiihtoretkellä on vesipullo hankala, koska käsien pitää olla vapaana. Yksinkertaisinta on hankkia juomareppu, joka sopii valitsemaasi aktiviteettiin. Outnorthilta löydät muun muassa Salomonin, Ospreyn ja Bergansin valmistamia juomareppuja.

Valitse oikea juomareppu tarpeittesi mukaan

Juomarepussa on sisäänrakennettu nestejärjestelmä sekä muita älykkäitä toimintoja, jotka helpottavat sinua urheillessasi. Ennen kuin päätät, minkä mallin valitset, mieti mitä ominaisuuksia haluat repulta. Tarvitsetko pienen ja kevyen selkärepun vai sellaisen, johon mahtuu myös tavaraa pidemmälle seikkailulle? Mitä tahansa haluatkin, toivomme sinun löytävän oikean mallin täältä Outnorthilta. Täältä löydät selkäreppuja, joissa on vain juomasäiliö, suurempia malleja, joissa on tilaa sekä tavaroille että juomasäiliölle, selkäreppuja kompressiohihnoilla ja monia muita malleja. Yhteinen nimittäjä kaikille selkärepuille on olla toimiva ja tehdä seikkailustasi entistä parempi.

Jaksat pidemmälle runsaalla nesteellä

Vesi on luonnollisin olemassa oleva energiajuoma. Sisäänrakennetulla repussasi olevalla nestejärjestelmällä voit varmistaa, että saat tarvitsemasi nesteen ja jaksat koko seikkailun, juoksun tai treenin loppuun asti. Älä anna sään, tuulen tai materiaalien pysäyttää sinua. Me Outnorthilla olemme koonneet yhteeen käytännöllisiä välineitä, jotta voisit urheilla ja elää aktiivista elämää säästä tai aktiviteetista riippumatta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!