Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

Selkäreppu on uskollinen kumppanisi monissa aktiviteeteissa, esimerkiksi kalastaessasi, vaeltaessasi tai hiihtäessäsi. Kun vaellat tai hiihdät pitempiä retkiä raskaan kantamuksen kanssa, voi olla mukava sitoa lisähihna lantion tai rinnan ympärille jakamaan painoa olkapäiltä ja selästä. Outnorthille olemme keränneet hihnoja ja muita selkärepun tarvikkeita mukavaa aktiivista seikkailua varten. Löydät meiltä tuotteita tuotemerkeiltä Fjällräven, Klättermusen ja Relags.

Varusta selkäreppu tarpeellisilla hihnoilla

Olemme kaikki erilaisia ja myös tarpeemme ovat yksilölliset. Lähtiessäsi pidemmälle retkelle on tärkeää, että kaikki varusteet toimivat kuten pitää ja että olo tuntuu mukavalta. Täältä löydät selkärepun hihnoja, jotka helpottavat kantamuksen kantamista hihnojen tasoittaessa painon ja siten helpottaen olkapäihin ja selkään kohdistuvaa painoa. Useimmat hihnat sopivat samanmerkkiseen selkäreppuun. Ennen tilaamista lue tuoteseloste varmistaaksesi, että saat yhteensopivan tuotteen. Halutessasi lisäpehmusteet selkärepun olkahihnoihin löydät meiltä “shoulder pads” -pehmusteet Fjällrävenin klassiseen Konken-reppuun sekä aikuisille että lapsille. Löydät myös lantiohihnat ja kompressiohihnat selkäreppuihin. Mikäli haluat kiinnittää varusteet polkupyörääsi tai kanoottiin, löydät valikoimastamme joustavat hihnat tähän tarkoitukseen sopien.

Helpota hihnoilla selkärepun kantamista

Vauhdikkaat seikkailusi tulevat helpommiksi ja hauskemmiksi oikeilla varusteilla. Käy läpi valikoimamme ja löydä juuri oikeat hihnat selkäreppuusi. Lähde luontoon ja pakkaa mukaan lämmintä kaakaota, voileipiä sekä istuinalusta. Hengitä metsän tuoksua ja nauti ulkoilusta raittiissa ilmassa. Nähdään metsässä!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!