Background nature 380

Olemme pahoillamme, mutta emme pysty löytämään mitä etsit

Alla on joitakin meidän suosituimmista tuotteista

Voit mielellään ilmoittaa meille, mille sivulle yritit päästä, jotta voimme korjata virheen. Mikäli klikkasit toimimatonta linkkiä, olemme kiitollisia, jos ilmoitat meille kyseisen linkin ja sivun, jolta se löytyy. Ota meihin yhteyttä.

On olemassa paljon hyviä selkäreppuja, jotka suojaavat kosteudelta, mutta oikein rajun sadekuuron saapuessa olet iloinen, mikäli otit mukaasi sadesuojan. Meiltä löydät selkärepun sadesuojia muun muassa tuotemerkeiltä Fjällräven, Haglöfs, Urberg ja Osprey.

Sadesuojia kaikille selkärepuille

Meiltä löydät erikokoiset, vesitiiviit sadesuojat sekä isoille että pienille selkärepuille. Meillä myytävät sadesuojat on helppo pakata mukaan ja pienikokoisina ne kannattaa pakata selkäreppuun. Säilytä sadesuojaasi selkärepun uloimmassa lokerossa, josta se on helposti saatavilla, jos vettä alkaakin sataa taivaan täydeltä.

Sadesuojat on usein varustettu hihnoilla, jotka kiinnittävät suojan kunnolla antaen parhaan mahdollisen suojan sateelta. Rankkasateella tulee useimmiten pimeämpää ja silloin on hyvä näkyä kunnolla. Tästä syystä useissa sadesuojissa on kirkkaanväriset heijastimet, jotka tekevät sinut näkyvämmäksi pimeällä.

Pidä tavarat kuivina koko matkan ajan

Kun sade on alkanut, ei ole paljoakaan tehtävissä sen lopettamiseksi. Jos sinulla on vaihtovaatteet mukanasi, voit vaihtaa märät vaatteesi perille päästyäsi, mutta sinne asti on vain kestettävä. Tietystikin voi olla ihanaa, jos joskus sataa kunnolla, mutta koskaan ei ole hauskaa kulkea märissä vaatteissa tai varusteissa. Jos pidät tavarat kuivina koko matkan, sinun ei tarvitse olla huolissasi läpimäristä tavaroista. Suosittelemme, että investoit sadesuojaan selkärepullesi, jotta säät eivät estä ulkoiluseikkailujasi!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!