• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Lasten reput

(147 tuotetta)

Selkäreppu on lapsen paras ystävä, sillä sitä on helppo kantaa ja se vapauttaa kädet, miten erinomaista leikkiessä ja touhutessa! Lasten selkäreppu sopii yhtä hyvin niin kouluun kuin ulkoiluseikkailuunkin. Anna lapsen pakata selkäreppu vaellukselle omilla tavaroillaan, mitä hän arvelee tarvitsevansa. Outnorthille olemme keränneet suosikkimme, jotka sopivat aktiivisille lapsille - toimivia ja ergonomisia selkäreppuja, jotka eivät tee kipeää kannettaessa sekä ovat iloisen värisiä ja muotoisia. Löydät täältä suosittuja lasten selkäreppuja tuotemerkeiltä, kuten Fjällräven, Jack Wolfskin ja Bergans.

Tyylikkäitä ja kestäviä selkäreppuja

Lapset ovat harkitsemattomia ja elävät tässä hetkessä. Jos he haluavat leikkiä, he heittävät selkärepun selästä ja voimme varmuudella sanoa, että lapsesi selkäreppu joutuu kestämään yhtä sun toista elinikänsä aikana. Siksi on tärkeää, että laukku on hyvälaatuinen ja selviää vauhdikkaasta arjesta. Outnorthin valikoimaan kuuluvat lasten selkäreput on suunniteltu kestävästä materiaalista ja jotkin niistä ovat vettä hylkiviä kestäen leikit joka säällä. Vihjeenä voimme vinkata, että valitse heijastimilla varustettu selkäreppu, jotta lapsesi näkyy pimeinä syysiltoina. Useissa selkärepuissa on fiksuja taskuja ja säilytystilaa, jotta lapset löytävät laukusta helposti etsimänsä.

Kevennä painoa lapsen selässä

On täsmälleen yhtä tärkeää niin lapsellesi kuin itsellesikin, että selkäreppu on ergonominen. Lapsen kasvaessa on tärkeää ajatella, miten hän kantaa. Tukevat vaellus- ja arkireput helpottavat lapsen viihtymistä kauemmin ulkona. Lasten vaellukseen suunniteltu selkäreppu on usein varustettu lantiovyöllä, kiinnikkeillä, nauhoilla sekä fiksuilla lokeroilla. Valikoimastamme löydät selkäreppuja sekä pojille että tytöille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!