Juoksureput

(50 tuotetta)

Juomareppu pitää huolta pitkänmatkanjuoksijan nesteytyksestä. Outnorthissa myytävissä Ospreyn ja Salomonin repuissa nestetilavuudet vaihtelevat muutamasta desistä aina moniin litroihin. Kannattaa siis valita oikea reppu omaan harrastukseen, tai vaihtoehtoisesti ostaa useita juomareppuja. Outnorthissa myytävät reput eivät kuitenkaan rajoitu vain integroituihin nesteytysratkaisuihin, vaan ne sisältävät myös monia muita innovaatioita. Esimerkiksi Ospreyn reput ovat varustetut hengittävillä selkäkappaleilla ja monilla käytännöllisillä taskuilla, jotka ovat suunniteltu joko polkupyörän varaosille tai kävelysauvoille. Onkin syytä muistaa, ettei laadukas juomareppu ole suinkaan vain juoksijoita varten, vaan samaa reppua voivat hyvin käyttää myös pyöräilijät.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!