Erittäin kevyet reput

(9 tuotetta)

Suunnitellessasi lähtöä pitkälle vaellukselle tiedät, miten tärkeää on pakata kevyesti. On useita tapoja minimoida kantamasi paino. Usein selkäreppu painaa tyhjänä paljon, mikä on osa ongelmaa. Täältä löydät kevyitä selkäreppuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Bergans, Osprey ja Norröna. Nämä reput ovat erittäin kevyitä ja tuntuvat mahdollisimman kevyiltä täyteen pakattuinakin.

Valitse oikea selkäreppu vaelluksellesi

Kesä- ja talvivarusteissa on eroa. Siitä huolimatta useat pakkaavat kesäretkelle mukaansa makuupussin, jolla selviää -10° pakkasessa sekä monen hengen teltan, vaikka vaeltavat yksin. Muutamia yksinkertaisia vihjeitä oikein pakkaamiseen ja mahdollisimman vähäisten tavaroiden kuljettamiseen on sovittaa varusteet vuodenajan, sään ja seikkailuun osallistuvan henkilöluvun mukaan. Älä ota mukaasi välineitä, jotka vievät paljon tilaa, sillä silloin selkäsi kipeytyy ja väsyt helpommin. Jos olet tottunut ja intohimoinen ulkoilija, suosittelemme sinua sijoittamaan erilaisiin seikkailuihin ja vuodenaikoihin sopiviin kokonaisuuksiin. Kevyessä selkärepussa on paljon tilaa tavaroille, mutta ketteryys säilyy ja pystyt kulkemaan niin pitkälle kuin haluat.

Kevyet selkäreput koko perheelle

Outnorthilta löydät suuren valikoiman eri värisiä ja mallisia kevyitä selkäreppuja koko perheelle – äidille, isälle ja lapsille. Ota lapsesi mukaan erämaavaellukselle ja anna heidän pakata itse omat laukkunsa. Ehkäpä he haluavat pakata mukaan eväät, mehupullon ja värikynät. Meillä on selkäreppuja lapsille kaksivuotiaista ylöspäin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!