• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Pakkauspussit

(376 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Arctic Tern
Travel Packing Set Transparent
 

Pakkauspussit ovat käteviä matkoille lähtiessäsi. Pakkauspusseja on eri muodoissa ja materiaaleissa, mutta kaikki ne on suunniteltu säilyttämään omaisuutesi matkalla. Jotkut pakkauspussit ovat täysin vesitiiviitä, kun taas toiset on muotoiltu pitämään pienemmät esineesi järjestyksessä. Outnorthilta löydät pakkauspusseja tuotemerkeiltä, kuten Eagle Creek, Arc´teryx ja Sea to Summit sekä monta muita.

Löydä oikea pakkauspussi omiin tarpeisiisi

Valitessasi pakkauspussin on hyvä miettiä, mitä ominaisuuksia haluat siltä. Meiltä löydät pakkauspusseja pienemmille tavaroille, kuten luottokortit, kuitit ja passi, jotka muuten helposti pyörivät isossa laukussasi. Jos haluat välttää alusvaatteittesi leviämisen laukussa, voit ostaa niille pienen pakkauspussin ja tiedät aina, missä alusvaatteesi ovat. Jos taas aiot kosteille seikkailuille, valitse vesitiivis pussi, jossa voit säilyttää kosteudelle arat tavarat. Näin vältyt katastrofeilta, eikä kännykkäsi tai kamerasi kastu. Useat pakkauspussit ovat muotoiltavia, mikä tarkoittaa, että ne voi suurentaa tarvitessasi enemmän säilytystilaa matkan aikana. Jos olet kyllästynyt ryppyisiin vaatteisiin, voit pakata ne pakkauspussiin, joka on suunniteltu pitämään vaatteesi rypyttöminä.

Pakkaa helpommin

Pakkaa helposti ja sujuvasti pakkauspussiin, osta monta erilaista mallia ja järjestele pakkaamisesi. Jos matkustat suuren selkärepun kanssa, voi olla mukavaa lajitella tavarat erilaisiin pakkauspusseihin. Näin voit helposti löytää etsimäsi sekä suojata vaatteet ja tavarat.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!