• 09 - 348 99 00 (Ma - Pe 9-16)
 • info@outnorth.fi

Lompakot & Arvosäilytys

(86 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Arctic Tern
Travel Neck Pouch Black
 

Meiltä löydät lompakot ja muun tyyppiset arvosäilöt, jotka sopivat sekä naisille, miehille että lapsille. Ostat helposti lompakot netistä ja voit valita suuresta valikoimasta, useilta tunnetuilta valmistajilta, jotka valmistavat muitakin ulkoilma- ja seikkailuvarusteita.

Löydät hyvät lompakot Dakinelta, Fjällräveniltä, The North Facelta ja useilta muilta valmistajilta.

Kaikki tärkeä käden ulottuvilla samassa paikassa

On syytä omistaa hyvä ja asianmukainen lompakko. Lompakko on mukana kaikkialla ja hyvä arvotavaroiden säilytys on tärkeä yksityiskohta sekä suurilla että pienillä seikkailuilla. Matkalla tarvitaan passille, rahoille ja muille arvotavaroille tietty paikka niin, että ne ovat nopeasti ja helposti saatavilla, kun tarvitset niitä.

Outnorthilta löydät hyvät ja kestävät lompakot, jotka kestävät kovan käytön ja joissa rahat ovat siellä, missä niiden pitääkin olla. Mikäli hyvään lompakkoon käyttää hieman enemmän rahaa, se on hyvä sijoitus. Meiltä löydät lompakot useissa hintaluokissa enemmän tai vähemmän kehittyneillä ominaisuuksilla. Saatavilla on vesitiiviitä matkalompakkoja, joissa on paikka kynälle, taittamattomille tarkastuskortille ja matkalipuille sekä korttipidike ja lokero kolikoille ja seteleille.

Arvotavarasäilytys

Sinulle, joka etsit jotain lompakkoa kehittyneempää, on olemassa fiksuja ratkaisuja passille ja muille arvotavaroille, jotka on hyvä pitää turvassa ja käden ulottuvilla matkan aikana. Passikotelossa ja muun tyyppisissä turvataskuissa sinulla on arvotavarat ja matkustusasiakirjat hallinnassasi. Naisille on myös olemassa fiksuja turvataskuja, jotka kiinnitetään rintaliivien olkahihnaan. Näitä löydät muun muassa tuotemerkiltä Eagle Creek, jonka arvosäilöt on valmistettu mukavasta ja pesun kestävästä luonnonsilkistä. Lisäksi niillä on elinikäinen takuu.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!