Urheilulaukut

(235 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Urberg
Super Duffel 60 Navy Blue
 

Duffel bagiksi tai duffelilaukuksi kutsutaan putkimallisia laukkuja, jotka on usein valmistettu todella paksusta ja kestävästä kankaasta ja nahasta tai pelkästä nahasta. Klassikkourheilukassia nimitetään myös yleisesti duffelilaukuksi, mutta niitä ovat myös yksinkertaiset, paksummasta materiaalista valmistetut kangaslaukut, joita ovat käyttäneet purjehtijat, sotilaat ja urheilijat jo 40-luvulta lähtien.

Nykyään duffelilaukut ovat ehkä suositumpia kuin koskaan ennen. Meiltä Outnorthilta löydät niitä useilta eri tuotemerkeiltä, joita ovat muun muassa The North Face ja Fjällräven. Yhteistä useimmille meiltä löytyville duffelilaukuille on, että ne ovat luotettavan kestäviä ja monet on myös valmistettu kosteuden kestävästä materiaalista.

Näppärästi täydentävä ja erinomainen viikonloppulaukku

Aina selkäreppu tai klassinen vetolaukku eivät ole parhaita matkalle, etenkään sinulle, joka haluat liikkua vapaasti silloinkin, kun asemalaitureita ei ole ja päällystetty tie loppuu. Duffelilaukku on erinomainen kädessä kannettavaksi samanaikaisesti, vaikka sinulla olisikin mukanasi lisäksi selkäreppu ja toinen laukku. Väsyessäsi laukun kantamiseen kädessä sen voi usein helposti heittää selkään ja käyttää selkäreppuna. Joitakin duffelilaukkuja on saatavana myös kehittyneempänä mallina, pyörillä varustettuna.

Klassikko, joka on pitänyt pintansa useita vuosikymmeniä

Duffel-nimi tulee alunperin Belgiassa sijaitsevalta samannimiseltä kaupungilta, jossa valmistettiin yksinkertaisia, mutta kunnollisia laukkuja paksusta kankaasta. Kautta historian duffelilaukkuja ovat käyttäneet useat erilaiset “tyypit”, ne muun muassa tavallisesti mielletään suosituksi klassikoksi surffaajien keskuudessa.

Pitkänomaisen muotonsa ansiosta duffelilaukku sopii hyvin käsimatkatavaraksi lennolle. Se on myös erinomainen viikonloppulaukku sinulle, joka et halua raahata suurta tavaramäärää lyhyille matkoille. Se on ennen kaikkea todellinen klassikko, joka on uskomattoman tyylikäs ja joka sitä paitsi kestää vielä pitkään.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!