Tietokonelaukut

(13 tuotetta)

Tietokone sisältää usein tärkeitä tiedostoja, kuvia ja dokumentteja, jotka pelkäät kadottavasi ja haluat säilyttää. Tietokonelaukku suojaa tietokonetta, ja jos kannat kannettavaa tietokonetta tietokonelaukussa, se on turvallisesti suojassa ja selviää ongelmitta vaikka kolauttaisit sen vahingossa johonkin. Lisäksi tietokonelaukku suojaa tietokonettasi sateelta ja huonolta säältä ja helpottaa tietokoneesi kuljettamista, kun haluat ottaa sen mukaan paikasta toiseen.

Meillä täällä Outnorthilla on laaja valikoima olkalaukkuja ja reppuja, jotka ovat täydellisiä kannettavan tietokoneesi säilyttämiseen. Meillä on tietokonelaukkuja kaiken kokoisina ja monissa ihanissa väreissä. Tietokonelaukut on myös varustettu älykkäillä toiminnoilla ja valmistettu korkeimmasta laadusta.

Tietokonelaukut kaikkiin tilaisuuksiin

Hyvä tietokonelaukku voi toimia kaikissa tilaisuuksissa, käytitpä sitä töissä tai koulussa – siihen tulisi mahtua kaikki mitä tarvitset. Monissa meidän tietokonelaukuissamme on paitsi tilaa tietokoneelle myös erityinen tasku tabletille, matkapuhelimelle ja muille tärkeille laitteille, joita saatat tarvita ihan tavallisena päivänä. Monet laukuistamme ovat myös vedenkestäviä, mikä tekee niistä käytännöllisiä käyttää niin kävelyllä kuin pyöräillessäsi millaisessa säässä tahansa.

Pakkaa tietokoneesi reppuun

Reppu on parempi, jos pakkaat ja kannat oikein painavia tavaroita, sillä se auttaa jakamaan painon tasaisesti koko selkään, mikä vähentää rasitusvammojen riskiä. Repussa on usein hyvä paikka kaikenlaisille lisävarusteille, kuten hiirelle, virtajohdolle ja muistilehtiölle. Reppu on hyvä myös, jos pyöräilet tai juokset paljon töihin ja takaisin, sillä se istuu usein paremmin kuin klassinen olkalaukku.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!