Matkalaukut

(162 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Arctic Tern
Alu Trolley S Black
 

Yhteistä Outnorthilla myytävissä matkalaukuissa on, että ne ovat peräisin samoilta valmistajilta kuin muutkin ulkoiluvarusteet. Tuotemerkeiltä, jotka ovat tottuneet ulkoiluvälineitä käyttävien kuluttajien korkeisiin vaatimuksiin. Tämän ansiosta voit luottaa, että nämä laukut ovat huippulaatuisia ja toimivia. Matkakumppani, joka ei helpolla anna periksi.

Outnorth on matkalaukkujen jälleenmyyjä tuotemerkeille, kuten muun muassa Dakine, Eagle Creek, Arc’teryx ja The North Face.

Kestävät matkalaukut

Lopullinen testi selvittää, onko matkalaukku hyvä vai ei, on ottaa se mukaan matkalle. Tosin eihän kukaan halua matkansa päätteeksi rikkinäistä laukkua, jonka sisältö on levinnyt jalkakäytävälle jossain päin maailmaa. Osta siksi heti kunnollinen ja kestävä matkalaukku, sillä se kannattaa.

Meillä on suuri valikoima matkalaukkuja duffelimalleista aina pyörillä kulkeviin laukkuihin. Myymme myös suurempia, pyörillä kulkevia duffelilaukkuja sinulle, joka haluat tilavamman laukun useammalla kantomahdollisuudella. Mitkä matkalaukut sopivat juuri sinulle parhaimmin, riippuu siitä, mistä pidät ja millaisen matkan aiot tehdä. Meiltä löydät takuulla hyviä laukkuja - riippumatta siitä, onko se käsimatkatavaralaukku vaiko laukku todella suureen seikkailuun.

Outnorth on jälleenmyyjä muun muassa tuotemerkeille Dakine, Eagle Creek, Arc’teryx ja The North Face.

Mietittävää uutta laukkua ostettaessa

Mikä matkalaukku sopii parhaiten sinun seikkailullesi, on monessa suhteessa yksilöllinen asia, mutta tietystikin on olemassa muutamia asioita, joita on hyvä miettiä. Hyvä matkalaukku ei ole raskaampi kuin mitä kestävyys vaatii ja laukku vastaa samalla tarpeitasi pakkaustilan suhteen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!