Matkalaukut

(182 tuotetta)
Blank

Suositeltava

Arctic Tern
Alu Trolley S Black
 

Yhteistä Outnorthilla myytävissä matkalaukuissa on, että ne ovat peräisin samoilta valmistajilta kuin muutkin ulkoiluvarusteet. Tuotemerkeiltä, jotka ovat tottuneet ulkoiluvälineitä käyttävien kuluttajien korkeisiin vaatimuksiin. Tämän ansiosta voit luottaa, että nämä laukut ovat huippulaatuisia ja toimivia. Matkakumppani, joka ei helpolla anna periksi.

Outnorth on matkalaukkujen jälleenmyyjä tuotemerkeille, kuten muun muassa Dakine, Eagle Creek, Arc’teryx ja The North Face.

Kestävät matkalaukut

Lopullinen testi selvittää, onko matkalaukku hyvä vai ei, on ottaa se mukaan matkalle. Tosin eihän kukaan halua matkansa päätteeksi rikkinäistä laukkua, jonka sisältö on levinnyt jalkakäytävälle jossain päin maailmaa. Osta siksi heti kunnollinen ja kestävä matkalaukku, sillä se kannattaa.

Meillä on suuri valikoima matkalaukkuja duffelimalleista aina pyörillä kulkeviin laukkuihin. Myymme myös suurempia, pyörillä kulkevia duffelilaukkuja sinulle, joka haluat tilavamman laukun useammalla kantomahdollisuudella. Mitkä matkalaukut sopivat juuri sinulle parhaimmin, riippuu siitä, mistä pidät ja millaisen matkan aiot tehdä. Meiltä löydät takuulla hyviä laukkuja - riippumatta siitä, onko se käsimatkatavaralaukku vaiko laukku todella suureen seikkailuun.

Outnorth on jälleenmyyjä muun muassa tuotemerkeille Dakine, Eagle Creek, Arc’teryx ja The North Face.

Mietittävää uutta laukkua ostettaessa

Mikä matkalaukku sopii parhaiten sinun seikkailullesi, on monessa suhteessa yksilöllinen asia, mutta tietystikin on olemassa muutamia asioita, joita on hyvä miettiä. Hyvä matkalaukku ei ole raskaampi kuin mitä kestävyys vaatii ja laukku vastaa samalla tarpeitasi pakkaustilan suhteen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!