Juomareput

(99 tuotetta)

Aktiivisen seikkailun, kuten juoksun, vaelluksen, pyöräilyn tai hiihdon aikana on neste välttämätöntä normaalin toiminnan ja suorituskyvyn kannalta. Pyöräily- tai hiihtoretkellä on vesipullo hankala, koska käsien pitää olla vapaana. Yksinkertaisinta on hankkia juomareppu, joka sopii valitsemaasi aktiviteettiin. Outnorthilta löydät muun muassa Salomonin, Ospreyn ja Bergansin valmistamia juomareppuja.

Valitse oikea juomareppu tarpeittesi mukaan

Juomarepussa on sisäänrakennettu nestejärjestelmä sekä muita älykkäitä toimintoja, jotka helpottavat sinua liikkuessasi. Ennen kuin päätät, minkä mallin valitset, mieti mitä ominaisuuksia haluat repulta. Tarvitsetko pienen ja kevyen selkärepun vai sellaisen, johon mahtuu myös tavaraa pidemmälle seikkailulle? Mitä tahansa haluatkin, toivomme sinun löytävän oikean mallin täältä Outnorthilta. Täältä löydät selkäreppuja, joissa on vain juomasäiliö, suurempia malleja, joissa on tilaa sekä tavaroille että juomasäiliölle, selkäreppuja kompressiohihnoilla ja monia muita malleja. Yhteisiä nimittäjiä kaikille selkärepuille on toiminnallisuus ja se, että ne tekevät seikkailustasi entistä paremman.

Jaksat pidemmälle runsaalla nesteellä

Vesi on luonnollisin olemassa oleva energiajuoma. Repun sisäänrakennetulla  nestejärjestelmällä voit varmistaa, että saat tarvitsemasi nesteen ja jaksat koko seikkailun, juoksun tai treenin loppuun asti. Älä anna sään, tuulen tai materiaalien pysäyttää sinua. Me olemme koonneet yhteeen käytännöllisiä välineitä, jotta voisit urheilla ja elää aktiivista elämää säästä tai aktiviteetista riippumatta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!