Tietokonereput

(356 tuotetta)

Yhä useammat ottavat mukaansa tietokoneen töihin ja vapaa-ajalle. Opiskelijat kantavat usein mukanaan tietokonetta ja raskaita kirjoja. Käytännöllinen ja ergonominen selkäreppu, joka on erityisesti tarkoitettu kannettavalle tietokoneelle, helpottaa olkapäihin ja selkään kohdistuvaa painoa. Tietokonerepulla minimoit painon ja kannat helposti mukanasi tietokoneen, kirjat ja muun tarpeellisen. Meiltä voit valita hyvännäköisiä tietokonereppuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten The North Face, Haglöfs ja Fjällräven.

Tietokonereput miehille ja naisille

Valitse eri väreistä ja malleista oman makusi mukaan. Meiltä löydät tietokonereppuja sekä naisille että miehille. Halutessasi klassisen mallin voit valita selkärepun tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Fjällräven ja Haglöfs. Jos taas kannat oikein raskasta tavaraa, suosittelemme sinua valitsemaan pehmustetuilla olkahihnoilla varustetun mallin, joka lisää mukavuutta. Mikäli kannat tietokonetta arkisin ja vaellat viikonloppuisin, voit valita molempiin tarkoituksiin sopivan selkärepun. Joissakin tietokonerepuissa on kantokahva, joka lisää toimivuutta.

Helpotusta arkeen

Selälle on parempi, että paino on tasaisesti jakautunut olkapäille. Kun tietokonetta kannetaan olkalaukussa, se rasittaa vain toista olkapäätä. Jos tiedät, että aiot kävellä pitkän matkan tai pyöräillä töihin, kannattaa käyttää tietokonereppua. Se tulee helpottamaan arkipäivääsi tavalla, jota et uskonut mahdolliseksi. Tietokonerepun etuna on, että sinulla on vapaat kädet puhua kännykkään, kantaa laukkuja tai vaikka työntää kätesi taskuihin. Toivomme sinun löytävät oikean selkärepun meiltä!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!