Lastenkantorinkat

(15 tuotetta)

Lapsenkantorinkka on hyvä investointi, jos haluat ottaa vauvasi tai pikkulapsesi mukaan seikkailulle erämaahan. Helppo ja joustava tapa saada koko perhe ja kaikenikäiset mukaan hauskoihin ulkoiluaktiviteetteihin! Lastenvaunuja on usein hankalaa ja raskasta kuljettaa metsässä. Outnorthilta löydät hyvin varustetun valikoiman lastenkantorinkkoja, muun muassa merkeiltä Osprey ja Thule.

Tukeva kantotuoli sinulle ja lapsellesi

Sinun on pystyttävä luottamaan siihen, että lapsesi istuu tukevasti mukana. Turvallisuuden lisäksi kantorinkan tulee myös olla mukava käyttää, sekä lapselle että kantajalle. Lastenkantorinkkoja on saatavilla usean kokoisina ja mallisina. Joissakin on irrotettava selkäreppu takana, säädettävä selkänojan pituus ja ergonominen istuin. Toisissa on auringon- ja sateensuoja kannettavalle lapselle, älykkäät taskut sekä säilytystila vaipoille ja tuttipulloille. Nyrkkisääntö sille, kuinka pientä lasta voit kantaa tuolissa, on aika, jonka lapsi jaksaa istua. Mikäli lapsi pystyy istumaan kymmenen minuuttia, se on myös pisin aika, minkä voit kantaa lasta tuolissa. Voit ajatella, että lasta pystyy kantamaan turvallisesti tuolissa noin yhdeksän kuukauden ikäisestä 4-vuotiaaksi asti. Tarkista kuitenkin aina valmistajan suositukset.

Seikkailu koko perheen kanssa

Lapsenkantorinkka mahdollistaa sen, että koko perhe pääsee nauttimaan ulkoiluaktiviteeteista. Jos aiot lähteä ulkomaanlomalle ja retkeilet tai vierailet paikoissa, joissa lastenvaunulla ei ole käytännöllistä liikkua, on kantorinkka erinomainen. Se on lisäksi hyvä vaihtoehto lastenvaunuille kaupungissa. Kannat helposti pienintä lastasi sekä tarpeellisia tavaroita selässäsi. Outnorthilta löydät kaiken, mitä tarvitset ulkoiluun. Kaikki seikkailut ovat mahdollisia!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!