Lastenkantorinkat

(8 tuotetta)

Lapsen kantotuoli on hyvä investointi, jos haluat ottaa vauvasi mukaan seikkailulle erämaahan. Helppo ja joustava tapa saada koko perhe ja kaikenikäiset mukaan hauskoihin ulkoiluaktiviteetteihin! Lastenvaunuja on usein hankalaa ja raskasta kuljettaa metsässä. Outnorthilta löydät hyvin varustetun valikoiman lasten kantotuoleja Ospreylta ja Thulelta.

Tukeva kantotuoli sinulle ja lapsellesi

Sinun on pystyttävä luottaa siihen, että vauvasi istuu tukevasti lasten kantotuolissa. Turvallisuuden lisäksi sen pitää olla myös mukava sekä lapselle että sinulle, joka kannat. Lasten kantotuoleja on saatavilla usean kokoisina ja mallisina. Joissakin on irrotettava selkäreppu takana, säädettävä selkänojan pituus ja ergonominen istuin. Toisissa on auringon- ja sateensuoja vauvoille, älykkäät taskut sekä säilytystila vaipoille ja tuttipulloille. Nyrkkisääntö sille, kuinka pientä lasta voit kantaa tuolissa, on aika, jonka lapsi jaksaa istua. Mikäli lapsi pystyy istumaan kymmenen minuuttia, se on myös pisin aika, minkä voit kantaa lasta tuolissa. Voit ajatella, että lasta pystyy kantamaan turvallisesti tuolissa noin yhdeksän kuukauden ikäisestä neljävuotiaaksi asti.

Seikkailu koko perheen kanssa

Lapsen kantotuoli mahdollistaa koko perheen nautinnot ulkoiluaktiviteeteista. Jos aiot lähteä ulkomaanlomalle ja retkeilet tai vierailet paikoissa, joissa lastenvaunulla ei ole käytännöllistä liikkua, on kantotuoli erinomainen. Se on lisäksi hyvä vaihtoehto lastenvaunuille kaupungissa. Kannat helposti pienintä lastasi sekä tarpeellisia tavaroita selässäsi. Outnorthilta löydät kaiken, mitä tarvitset ulkoiluun. Kaikki seikkailut ovat mahdollisia!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!