Lasten reput

(114 tuotetta)

Selkäreppu on lapsen paras ystävä, sillä sitä on helppo kantaa ja se vapauttaa kädet - miten erinomaista leikkiessä ja touhutessa! Lasten selkäreppu sopii yhtä hyvin niin kouluun kuin ulkoiluseikkailuunkin. Anna lapsen pakata selkäreppu vaellukselle omilla tavaroillaan, mitä hän arvelee tarvitsevansa. Outnorthille olemme keränneet suosikkimme, jotka sopivat aktiivisille lapsille - toimivia ja ergonomisia selkäreppuja, jotka eivät tee kipeää kannettaessa sekä ovat iloisen värisiä ja muotoisia. Löydät täältä suosittuja lasten selkäreppuja tuotemerkeiltä, kuten Fjällräven, Jack Wolfskin ja Bergans.

Tyylikkäitä ja kestäviä selkäreppuja

Lapset ovat impulsiivisia ja elävät tässä hetkessä. Jos he haluavat leikkiä, he heittävät selkärepun selästä ja voimme varmuudella sanoa, että lapsesi selkäreppu joutuu kestämään yhtä sun toista elinikänsä aikana. Siksi on tärkeää, että laukku on hyvälaatuinen ja selviää vauhdikkaasta arjesta. Outnorthin valikoimaan kuuluvat lasten selkäreput on suunniteltu kestävästä materiaalista ja jotkin niistä ovat vettä hylkiviä kestäen leikit joka säällä. Pieni vinkki: kannattaa valita heijastimilla varustettu selkäreppu, jotta lapsesi näkyy pimeinä syysiltoina. Useissa selkärepuissa on fiksuja taskuja ja säilytystilaa, jotta lapset löytävät laukusta helposti etsimänsä.

Kevennä painoa lapsen selässä

On täsmälleen yhtä tärkeää niin lapsellesi kuin itsellesikin, että selkäreppu on ergonominen. Lapsen kasvaessa on tärkeää ajatella, miten hän reppua kantaa. Tukevat vaellus- ja vapaa-ajan reput helpottavat lapsen viihtymistä kauemmin ulkona. Lasten vaellukseen suunniteltu selkäreppu on usein varustettu lantiovyöllä, kiinnikkeillä, nauhoilla sekä fiksuilla lokeroilla tai taskuilla.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!