Reput

(1677 tuotetta)

Hyvä reppu on toimiva ja käytännöllinen ja tuntuu mukavalta kantaa. Ehkä tarvitset reppua vaellukselle, juoksulenkille tai perheretkelle? Huolimatta siitä, mihin tarkoitukseen reppua tarvitset, on tärkeää, että reppuun on helppo pakata tarvikkeita ja että kaikki tarvittava mahtuu reppuun.

Laadukkaassa repussa paino jakautuu tasaisesti molemmille olkapäille sekä lantiolle, minkä ansiosta reppua voi kantaa pitkään ilman hankaumille tai kehon turhalle rasitukselle altistumista. Ulkoilureppumalleja on saatavana er ko'oissa, muun muassa 10, 20 ja 50 litraa, ja ne on suunniteltu kestämään hankalaa säätä ja vaativia olosuhteita.

Kauniit ja käytännölliset reput

Vaativat olosuhteet ja pitkät reitit asettavat suuria vaatimuksia sekä repun muodolle, että toimivuudelle. Tarkoituksenmukainen reppu on helppo pakata ja se antaa kantajalleen liikkumavapautta. Jos reppua käytetään lämpimässä ilmastossa tai aktiviteeteissa, joissa iho hikoilee, tulisi repun materiaalin olla myös hyvin hengittävää. Tähän on olemassa monia erinomaisia ratkaisuja, kuten esimerkiksi sisäänrakennetut paneelit, tai ilmava verkkokangasmateriaali.

Jotta repun paino jakautuisi tasaisesti, on tärkeää, että repun olkahihnat asettuvat lähelle olkapäitä ja selän yläosaa, kuitenkaan istumatta liian tiukasti. Tässä asennossa repun sisältö ei joudu liian kauaksi kehosta, mikä estää reppua liikkumasta taaksepäin.

Lastenreput

Partioleiri tai kesäleiri? Ehkäpä käytännöllinen koululaukku? Myös lapset tarvitsevat asianmukaisia ja eri aktiviteetteihin sopivia laukkuja. Lapset eivät jaksa kantaa painoa samalla tavalla kuin aikuiset, ja siksi on tärkeää, että lastenreppu on oikeankokoinen, eikä liian painava kantaa. Markkinoilla on erityisesti lasten käyttöön suunniteltuja reppuja, joissa on muun muassa säädettävät olkahihnat, sekä pehmustetut selkä- ja olkapääosat. Lasten repuissa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota repun oikeaan kokoon. Lapselle ei kannata ostaa reppua sillä ajatuksella, että siinä on kasvuvaraa, sillä liian suuri reppu voi aiheuttaa lapselle sekä hiertymiä että vääränlaisen painonjakautuman.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!