Pakkauspussit

(363 tuotetta)

Pakkauspussit ovat käteviä matkoille lähtiessäsi. Pakkauspusseja on eri muodoissa ja materiaaleissa, mutta kaikki ne on suunniteltu säilyttämään omaisuutesi matkalla. Jotkut pakkauspussit ovat täysin vesitiiviitä, kun taas toiset on muotoiltu pitämään pienemmät esineesi järjestyksessä. Outnorthilta löydät pakkauspusseja muun muassa tuotemerkeiltä Eagle Creek ja Sea to Summit.

Löydä oikea pakkauspussi omiin tarpeisiisi

Valitessasi pakkauspussin on hyvä miettiä, mitä ominaisuuksia haluat siltä. Meiltä löydät pakkauspusseja pienemmille tavaroille, kuten luottokortit, kuitit ja passi, jotka muuten helposti pyörivät isossa laukussasi. Jos haluat välttää alusvaatteittesi leviämisen laukussa, voit ostaa niille pienen pakkauspussin ja tiedät aina, missä alusvaatteesi ovat. Jos taas aiot kosteille seikkailuille, valitse vesitiivis pussi, jossa voit säilyttää kosteudelle arat tavarat. Näin vältyt katastrofeilta, eikä kännykkäsi tai kamerasi kastu. Useat pakkauspussit ovat muotoiltavia, mikä tarkoittaa, että ne voi suurentaa, mikäli tarvitset enemmän säilytystilaa matkan aikana. Jos olet kyllästynyt ryppyisiin vaatteisiin, voit pakata ne pakkauspussiin, joka on suunniteltu pitämään vaatteesi rypyttöminä.

Pakkaa helpommin

Pakkaa helposti ja sujuvasti pakkauspussiin, osta monta erilaista mallia ja järjestele pakkaamisesi. Jos matkustat suuren selkärepun kanssa, voi olla mukavaa lajitella tavarat erilaisiin pakkauspusseihin. Näin voit helposti löytää etsimäsi sekä suojata vaatteet ja tavarat.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!