Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Tietokonelaukut

(135 tuotetta)

Tietokone sisältää usein tärkeitä tiedostoja, kuvia ja dokumentteja, jotka haluat pitää hyvässä tallessa. Tietokonelaukku suojaa tietokonetta ja pitää läppärin turvassa ja antaa suojaa, vaikka kolauttaisit sen vahingossa johonkin. Lisäksi tietokonelaukku suojaa tietokonettasi sateelta ja huonolta säältä ja helpottaa tietokoneesi kuljettamista, kun haluat ottaa sen mukaan paikasta toiseen.

Meillä Outnorthilla on laaja valikoima olkalaukkuja ja reppuja, jotka ovat täydellisiä kannettavan tietokoneesi säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Meillä on tietokonelaukkuja kaiken kokoisina ja monissa ihanissa väreissä. Tietokonelaukut on myös varustettu älykkäillä toiminnoilla ja valmistettu korkeimmasta laadusta.

Tietokonelaukut kaikkiin tarpeisiin

Hyvä tietokonelaukku toimii kaikissa tilanteissa, käytitpä sitä töissä tai koulussa – siihen tulisi mahtua kaikki, mitä tarvitset. Monissa meidän tietokonelaukuissamme on paitsi tilaa tietokoneelle myös erityinen tasku tabletille, matkapuhelimelle ja muille tärkeille laitteille, joita saatat tarvita ihan tavallisena päivänä. Monet laukuistamme ovat myös vedenkestäviä, mikä tekee niistä käytännöllisiä käyttää niin kävelyllä kuin pyöräillessäsi millaisessa säässä tahansa.

Pakkaa tietokoneesi reppuun

Reppu on parempi, jos pakkaat ja kannat oikein painavia tavaroita, sillä se auttaa jakamaan painon tasaisesti koko selkään, mikä vähentää rasitusvammojen riskiä. Repussa on usein hyvä paikka kaikenlaisille lisävarusteille, kuten hiirelle, virtajohdolle ja muistilehtiölle. Reppu on hyvä myös, jos pyöräilet tai juokset paljon töihin ja takaisin, sillä se istuu usein paremmin kuin klassinen olkalaukku.


Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!