Pyörälaukut

(38 tuotetta)

Perinteinen tapa kuljettaa tavaraa polkupyörällä on joko tavarateline tai etutangon pyöräkori. Jos pyöräilet kilpailumielessä tai hieman rajummassa maastossa, tarvitset ehkä mukaasi yksinkertaisia työkaluja ja varaosia (kuten pyörän kumin) joita ei ole aina kätevää säilyttää tavaratelineellä tai korissa. Pyörälaukussa voit kuljettaa haluamiasi tarvikkeita kätevästi. Outnorthilta löydät pyörälaukkuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Thule ja VAUDE.

Erityyppiset pyörälaukut

Jos pyöräilet muutamia tunteja kerrallaan, tarvitset mukaasi ehkä vain kännykän ja joitain pieniä työkaluja. Silloin sinulle riittää pienempi laukku, jonka voi kiinnittää satulan alle tai pyörän runkoon. Jos taas teet pidempiä pyöräseikkailuja, voi olla hyvä ottaa mukaan pyörälaukku, johon sopii enemmän tavaraa. Osta laukku, joka kiinnitetään tavaratelineeseen ja täydennä vielä sen päälle sopivalla laukulla lisäsäilytystilan saamiseksi. Outnorthilta löytyvät pyörälaukut sopivat useimpiin polkupyöriin ja ne kestävät kaikenlaisia säätiloja. Jos haluat kiinnittää laukun etutankoon, voit valita mallin, jossa on useita taskuja kännykälle ja avaimille. Tässä mallissa on myös kannen päällä käytännöllinen tasku kartalle, josta voit seurata reittiä pyöräillessäsi. Meillä on pyörälaukkuja erilaisiin tarpeisiin.

Pyörälaukut koko perheelle

Pyöräile älykkäämmin ja pakkaa varusteesi tavalla, joka ei hidasta vauhtiasi - päinvastoin! Kokoa perhe yhteen ja lähtekää yhdessä vauhdikkaalle pyöräilylomalle. Varusta pyörät pyörälaukuilla ja kokekaa toistaiseksi suurin seikkailunne. Tiedämme, että sekä isot että pienet pitävät pyöräilystä ja täältä löytyvät laukut sopivat kaikkien makuun, iästä piittaamatta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!