Putkikassit

(4 tuotetta)

Putkikasseiksi tai duffeleiksi kutsutaan putkimallisia laukkuja, jotka on usein valmistettu todella paksusta ja kestävästä kankaasta ja nahasta tai pelkästä nahasta. Klassikkourheilukassia nimitetään myös yleisesti duffeliksi, mutta niitä ovat myös yksinkertaiset, paksummasta materiaalista valmistetut kangaslaukut, joita ovat käyttäneet purjehtijat, sotilaat ja urheilijat jo 40-luvulta lähtien.

Nykyään putkikassit ovat ehkä suositumpia kuin koskaan ennen. Meiltä Outnorthilta löydät niitä useilta eri tuotemerkeiltä, joita ovat muun muassa The North Face ja Fjällräven. Yhteistä useimmille meiltä löytyville duffelilaukuille on, että ne ovat luotettavan kestäviä ja monet on myös valmistettu kosteuden kestävästä materiaalista.

Näppärästi täydentävä ja erinomainen viikonloppulaukku

Aina selkäreppu tai klassinen vetolaukku eivät ole parhaita matkalle, etenkään sinulle, joka haluat liikkua vapaasti silloinkin, kun asemalaitureita ei ole ja päällystetty tie loppuu. Putkikassi on erinomainen kädessä kannettavaksi samanaikaisesti, vaikka sinulla olisikin mukanasi lisäksi selkäreppu ja toinen laukku. Väsyessäsi laukun kantamiseen kädessä sen voi usein helposti heittää selkään ja käyttää selkäreppuna. Joitakin putkikasseja on saatavana myös kehittyneempänä mallina, pyörillä varustettuna.

Klassikko, joka on pitänyt pintansa useita vuosikymmeniä

Duffel-nimi tulee alun perin Belgiassa sijaitsevalta samannimiseltä kaupungilta, jossa valmistettiin yksinkertaisia, mutta kunnollisia laukkuja paksusta kankaasta. Kautta historian duffelilaukkuja ovat käyttäneet useat erilaiset “tyypit”, ne mielletään tavallisesti muun muassa suosituksi klassikoksi surffaajien keskuudessa.

Pitkänomaisen muotonsa ansiosta putkikassi sopii hyvin käsimatkatavaraksi lennolle. Se on myös erinomainen viikonloppulaukku sinulle, joka et halua raahata suurta tavaramäärää lyhyille matkoille. Se on ennen kaikkea todellinen klassikko, joka on uskomattoman tyylikäs ja joka sitä paitsi kestää pitkään.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!