Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Olkalaukut

(61 tuotetta)

Olkalaukku on klassinen laukkumalli, joka ei ole pelkästään hyvännäköinen, vaan myös erittäin käytännöllinen. Olkalaukkua voidaan käyttää yhtä hyvin niin arkena kuin ulkoiluseikkailuissakin ja se on monien suosikki. Outnorthilta löydät nahkaisia ja kankaisia olkalaukkuja sekä miehille että naisille. Meiltä löydät hienot laukut tuotemerkeiltä, kuten The North Face, Timbuk2 ja Fjällräven.

Oikea olkalaukku sinulle

Mikäli haluat käyttää laukkua arkilaukkuna töissä ja kaupungilla, on valittavanasi hieman tyylikkäämpiä nahkaisia ja kankaisia malleja, joissa on tilaa kannettavalle tietokoneelle ja lounasrasialle. Jos tarvitset olkalaukun, jossa voit säilyttää treenivaatteesi tai johon voit pakata tavaraa seikkailulle, löytyy meiltä useita malleja myös tähän tarkoitukseen. Jos sinun täytyy kantaa laukkua pitkään, suosittelemme pehmustettuja olkahihnoja, jotta kantaminen ei tee kipeää. Jos taas haluat pienen laukun, voit tutkailla olkapäällä tai vyötäröllä kannettavia laukkuja, jotka ovat yksinkertaisia ja käteviä pienemmille seikkailuille. Outnorthilta löydät laajan valikoiman eri värisiä ja useista eri materiaaleista valmistettuja olkalaukkuja.

Pakkaa viisaasti

Riippumatta siitä, mitä haluat kuljettaa olkalaukussasi, on tärkeää, että pakkaat järkevästi. Valitse käytännöllisillä toiminnoilla varustettu laukku, joka helpottaa pakkaamistasi. Outnorthille olemme koonneet aktiiviseen ja toiminnalliseen elämään useita eri värisiä ja mallisia olkalaukkuja, jotka kestävät kaikenlaisessa säässä. Valitse joko klassinen Fjällräven-malli tai värikäs The North Face -malli. Toivomme sinun löytävän suosikkisi täältä.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!