Matkalaukut

(64 tuotetta)

Yhteistä Outnorthilla myytävissä matkalaukuissa on, että ne ovat peräisin samoilta valmistajilta kuin muutkin ulkoiluvarusteet. Tuotemerkeiltä, jotka ovat tottuneet ulkoiluvälineitä käyttävien kuluttajien korkeisiin vaatimuksiin. Tämän ansiosta voit luottaa siihen, että nämä laukut ovat huippulaatuisia ja toimivia. Matkakumppani, joka ei helpolla anna periksi.

Outnorthilta löydät muun muassa tuotemerkkien Dakine, Eagle Creek, Osprey ja The North Face matkalaukut.


Kestävät matkalaukut

Lopullinen testi, jolla selvittää, onko matkalaukku hyvä vai ei, on ottaa se mukaan matkalle. Tosin eihän kukaan halua matkansa päätteeksi rikkinäistä laukkua, jonka sisältö on levinnyt jalkakäytävälle jossain päin maailmaa. Osta siksi heti kunnollinen ja kestävä matkalaukku, sillä se kannattaa.

Meillä on suuri valikoima matkalaukkuja duffelimalleista aina pyörillä kulkeviin laukkuihin. Myymme myös suurempia, pyörillä kulkevia duffelilaukkuja sinulle, joka haluat tilavamman laukun useammalla kantomahdollisuudella. Mitkä matkalaukut sopivat juuri sinulle parhaimmin, riippuu siitä, mistä pidät ja millaisen matkan aiot tehdä. Meiltä löydät takuulla hyviä laukkuja - riippumatta siitä, onko se käsimatkatavaralaukku vaiko laukku todella suureen seikkailuun.


Mietittävää uutta laukkua ostettaessa

Mikä matkalaukku sopii parhaiten sinun seikkailullesi, on monessa suhteessa yksilöllinen asia, mutta on tietysti olemassa muutamia asioita, joita on hyvä miettiä. Hyvä matkalaukku ei ole raskaampi kuin mitä kestävyys vaatii ja laukku vastaa pakkaustilan tarpeitasi.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!