Kameralaukut

(10 tuotetta)

Lähtiessäsi ulkoilmaseikkailulle tai lomaillessasi haluat usein ottaa mukaasi kameran. Klassiset kameralaukut eivät ole aina käytännöllisiä aktiviteetteihisi, siksi olemme keränneet huolella kootun valikoiman kameralaukkuja, joita voit kantaa selkäreppuna. Kameraa on mukava kantaa selässä, jolloin kätesi pysyvät vapaina. Jos taas haluat klassisemman, olalla kannettavan kameralaukun, löydät nekin täältä. Haluamme tehdä sinulle kameran mukaan ottamisen helpoksi seikkailuille lähtiessäsi! Täältä löydät laukkuja sellaisilta tuotemerkeiltä, kuten Lowepro, Thule ja Polaroid.

Löydä juuri oikea laukku omalle kamerallesi

Kun valitset kameralaukkua, on tärkeää miettiä, missä ja milloin aiot sitä käyttää. Olemme koonneet laajan valikoiman kameralaukkuja, joten valinnan mahdollisuutesi ovat suuret. Jos olet aktiivinen valokuvaaja ja jatkuvasti liikkeellä, voimme suositella pienempää ja mukavampaa kameralaukkua. Jos taas otat mukaasi paljon varusteita kamerallesi, tarvitset ehkä suuremman laukun. Selkäreput on varustettu kätevillä toiminnoilla, muun muassa hengittävällä kantojärjestelmällä, pehmustetuilla lokeroilla, sadetta vastaan sisäänrakennetulla joka sään suojalla ja paljon muuta. Löydät täältä klassisen väriset kameralaukut, mutta mikäli olet rohkea, voit valita myös värikkäämmän mallin. Kameralaukut sopivat sekä miehille että naisille.

Ota kamera mukaan kaikkiin seikkailuihisi

Kameralaukun ansiosta voit ottaa kamerasi mukaan mille tahansa seikkailulle. Älä menetä hetkeäkään vaelluksella tai kesälomamatkalla, dokumentoi ja kehystä kauneimmat muistosi. Kameralaukussa on tilaa kaikille varusteillesi ja vähän muullekin.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!